- Fantastiske kvinner!

Det var 22 vakre og stolte kvinner som entret catwalken i går.

MANGE: Samtlige kvinner som møtte opp som modeller, har, eller har hatt, kreft. Foto: Stella Pictures
MANGE: Samtlige kvinner som møtte opp som modeller, har, eller har hatt, kreft. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: I går hadde den tidligere Spice Girls-stjernen Geri Halliwell (33) æren av å være vertinne for Breast Cancer Cares 10. moteshow på Grosvenor Park Hotel i London.

Breast Cancer Care er Englands største leverandør av informasjon av kvinnerelaterte kreftsykdommer, og Halliwell har jobbet sammen med organisasjonen i over fem år for å samle inn penger til informasjonsmateriell og behandling for trengende.

I går var det langt i fra rødtoppen som stjal showet. Det var utelukkende modellene, for de 22 jentene har alle vært, eller er, rammet av brystkreft!

LES OGSÅ: Kylie er tilbake etter kreftsykdommen!

Den yngste modellen av dem alle, Claire Beech (26), fikk diagnosen en uke før sin 25-årsdag. - Jeg var helt ødelagt. Men du kommer deg gjennom det du må, sier hun til The Sun.

Hun sier også at det er 50 prosent sjanse for at kreften kommer tilbake, og hun sier at det var derfor hun stilte opp på arrangementet. - Jeg vil oppmuntre unge kvinner til å sjekke brystene sine!

SE HER: Farrah Fawcett har fått tarmkreft!

- Det tok meg hele fire måneder før jeg gikk til en lege, sier hun.

Sammen med Hilary Lennon (61) og Hayley Byrne (41), gikk hun stolt på catwalken og vistefrem moter, til stor applaus fra de oppmøtte.

Både Lennon og Byrne fikk kreft for et år siden, og de er begge i ferd med å bli friske.

- De er alle fantastiske kvinner, jublet Geri etter showet.

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer