Hailey Baldwin:

- Fantastisk vakker i hvit kjole med slør

Venninnene holdt utdrikningslag for modellen ett år etter bryllupet.

LYKKELIG GIFT: Justin Bieber og Hailey Baldwin har allerede vært gift i ett år. Men neste uke skal de angivelig holde bryllupsfest for familie og venner. Foto: NTB Scanpix
LYKKELIG GIFT: Justin Bieber og Hailey Baldwin har allerede vært gift i ett år. Men neste uke skal de angivelig holde bryllupsfest for familie og venner. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

For ganske nøyaktig ett år siden kom nyheten om at Justin Bieber (25) og Hailey Baldwin (22) hadde giftet seg i all hemmelighet i et rettslokale i New York.

Det har lenge vært meningen at ekteparet også skal holde en religiøs seremoni og bryllupsfest for å feire kjærligheten med familie og venner. Og selv om datoen har blitt forandret et par ganger allerede, melder flere amerikanske nettsteder at den store dagen vil finne sted denne måneden.

Og selv om Hailey altså allerede er en gift kvinne, ble det onsdag holdt utdrikningslag for henne.

«Et stort smil»

Det var den langbeinte modellens nære venninne, Kendall Jenner (23), og en håndfull andre jenter som arrangerte festlighetene for Baldwin, forteller en kilde til People.

Jentegjengen startet med middag på kjendisrestauranten Ysabel i Los Angeles og fortsatte deretter moroa på utestedet Delilah, ifølge nettstedet.

- Hailey så fantastisk vakker ut i hvit kjole med slør. Gruppen var i et vilt og lykkelig humør. Det var lett å se at Hailey var veldig glad for å feire med vennene sine. Hun var et eneste stort smil, forteller en kilde til People.

Hailey har også selv postet et bilde fra kvelden, på sin historiefunksjon på Instagram, som viser at hun danser og koser seg:

BLE FEIRET: Hailey i storform onsdag kveld i Los Angeles. Iført hvit kjole og slør danset hun ut i de sene nattetimer sammen med venninnene. Foto: Grab fra Instagram
BLE FEIRET: Hailey i storform onsdag kveld i Los Angeles. Iført hvit kjole og slør danset hun ut i de sene nattetimer sammen med venninnene. Foto: Grab fra Instagram Vis mer

- Holder bryllupsfest mandag

Tidligere på dagen ble Kendall Jenner observert mens hun handlet inn effekter til utdrikningslaget på voksenbutikken Hustler i Hollywood.

- Hun lo mens hun plukket ut diverse tilbehør inkludert penisformede sugerør og sexleketøy, sier en kilde til nettstedet.

Haileys storesøster Alia Baldwin (26) skal også ha vært til stede på festen. Ifølge Us Weekly delte hun et bilde av seg selv mens hun drakk en drink med det penisformede sugerøret. Hovedpersonen selv hadde fått et spesialdesignet glass med påskriften «Kommende brud», skriver nettstedet videre.

Bryllupet vil finne sted i South Carolina mandag 30. september, ifølge TMZ som også poster et bilde av innbydelsen som har blitt sendt ut til gjestene.

For to uker siden feiret turtelduene sin første bryllupsdag, og tidligere denne måneden har de begge to postet søte hyllester til hverandre på Instagram:

Komplisert start

Kjærlighetsforholdet mellom Justin og Hailey startet for første gang i 2016. Etter et årelangt vennskap innledet duen da et romantisk, men kortvarig forhold.

Etter bare noen måneder ble det imidlertid slutt, og modellen uttalte kort tid etter bruddet at det var komplisert å være sammen med en verdensberømt stjerne.

I juni i fjor tok duoen derimot opp kontakten igjen, og denne gangen gikk det fort i svingene for dem.

Kun en måned senere forlovet de seg, og i september giftet de seg som sagt i all hemmelighet.

HOUSETOUR: Justin Bieber viste følgerne sine hjemmet han deler med kona, Hailey Bieber, i Beverly Hills. Huset har en verdi på 77 millioner kroner, ifølge Daily Mail. Video: Instagram.com/justinbieber Vis mer

I vinter avslørte ekteparet, som begge er religiøse, at deler av grunnen til at de ga hverandre sine ja så raskt var fordi de hadde valgt å vente med sex til ekteskapet.

- Gud ber oss ikke la være å ha sex fordi han vil ha regler. Han gjør det for å beskytte oss mot å bli såret. Jeg tror sex kan forårsake mye smerte. Noen ganger har mennesker sex fordi de ikke føler seg bra nok. Fordi de mangler egenverd. Både kvinner og menn gjør dette, forklarte popstjernen til Vogue i februar.

Videre avslørte Bieber til bladet at før han traff Hailey igjen i juni i fjor, så hadde han levd i et selvpålagt sølibat i over ett år fordi han hadde «et legitimt problem med sex». Han beskrev det som en avhengighet som hadde sluttet å gi ham glede, og ved å avstå fra sex følte han seg nærmere Gud.

- Jeg ville på den måten dedikere meg til Gud på nytt fordi jeg følte virkelig at det var bedre for min sjels tilstand. Og jeg tror at Gud velsignet meg med Hailey som et resultat av dette. Det finnes fordeler. Man blir belønnet for god oppførsel, sa han.

LES OGSÅ: Prinsesse Beatrice forlovet etter det bitre bruddet

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer