FORTSATT SEXY: Svangerskapet har ikke lagt en demper på sexlivet, ifølge Angelina. Foto: All Over Press
FORTSATT SEXY: Svangerskapet har ikke lagt en demper på sexlivet, ifølge Angelina. Foto: All Over PressVis mer

- Fantastisk sex som høygravid

Brangelina nyter svangerskapet til fulle.

SEHER.NO: Skuespiller-paret Angelina Jolie (33) og Brad Pitt (44) har aldri lagt skjul på at de ønsker seg mange barn - vel så gjerne adopterte som biologiske. Men da det ble klart at Angelina ventet tvillinger i sitt andre svangerskap, fikk til og med hun sjokk.

- Vi forventet ikke at vi skulle få tvillinger. Så vi ble sjokkert, og vi hoppet fort opp til seks barn. men vi liker utfordringer, sier Angelina i et intervju med magasinet Entertainment Weekly.

Angelina og Brad har nå huset fullt av barn med Maddox (6), Pax (4), Sahara (3) og Shiloh (2). Den kommende seksbarnsmoren innrømmer at hun trenger hjelp, så hun har heldigvis familie å støtte seg på.

- Brads mor og far såtr klare til å komme for å hjlepe oss, forteller hun.

Men det viktigste fokuset er å sørge for at de andre barna føler seg inkludert, når de nye søsknene ankommer.

- De er gamle nok til å hjelpe til med å skifte bleier selv, eller til å mate babyene med flaske hvis jeg pumper meg. Vi prøver å finne løsninger som gjør dette til en morsom gruppeting. Og alle får egen tid med oss, slik at vi klarer å se hver enkelt der de er.

Skuespilleren forteller til EW at hun takler fint å være gravid med tvillinger og at hun lar Brad ta de tyngste børene, bokstavelig talt.

- Vi har et system der Brad løfter opp ungene hver gang de vil opp til meg. Jeg bøyer meg aldri ned - jeg bare roper "Kjære" så kommer han løpende og løfter dem opp til meg.

Svangerskapet har andre fordeler også, kan Angelina avsløre.

- Det er fantastiskfor sex-livet. Du blir mye mer kreativ. Så vi har det morsomt, og som gravid kvinne er man så rund og formfull, forteller skuespilleren som om kort tid nedkommer med tvillinger.

Brad og Angelina bor for tiden i en villa i Provence i Frankrike hvor de venter på familieforøkelsen.

LES OGSÅ: Fryktet forholdet skulle ryke