Eva Longoria:

- Fantastisk og magisk å være mor

«Frustrerte fruer»-stjernen deler åpenhjertig om morsrollen.

ELSKER MAMMALIVET: Den kjente skuespilleren Eva Longoria legger ikke skjul på at hun liker å være mor. I et nytt intervju beskriver hun morsrollen som magisk. Her er hun sammen med sønnen Santiago Enrique (1). Foto: NTB Scanpix
ELSKER MAMMALIVET: Den kjente skuespilleren Eva Longoria legger ikke skjul på at hun liker å være mor. I et nytt intervju beskriver hun morsrollen som magisk. Her er hun sammen med sønnen Santiago Enrique (1). Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

Den 19. juni 2018 ble skuespiller Eva Longoria (44), kanskje aller mest kjent for rollen som «Gabrielle Solis» i den populære serien «Frustrerte fruer», mamma for første gang, da sønnen Santiago Enrique Bastón (1) kom til verden. Nyheten om at paret ventet sitt første barn, kom knappe halvannet år etter at Longoria og ektemannen, José «Pepe» Bastón (51), ga hverandre sine ja.

I dag har den lille krabaten altså blitt litt over ett år gammel, og Longoria har flere ganger fortalt om den nye tilværelsen som mor, hvor hun blant annet har beskrevet det siste året som det beste i hennes liv.

I et nytt intervju med magasinet Haute Living, forteller «Frustrerte fruer»-skuespilleren nok en gang om det å bli mor for første gang.

- Det å bli mor har endret meg på alle mulige måter, sier 44-åringen til det amerikanske livsstilsmagasinet.

SØNNEN: Longorias sønn har rukket å bli ett år. Her er de på ferie tidligere i sommer. Foto: NTB Scanpix
SØNNEN: Longorias sønn har rukket å bli ett år. Her er de på ferie tidligere i sommer. Foto: NTB Scanpix Vis mer

- Som forventet

I intervjuet forteller den kjente skuespilleren at det første året som mor har vært mer eller mindre akkurat som hun hadde forventet.

- Det har vært akkurat slik det skal være. Det er fantastisk og magisk å være mor, men det er ingenting som har overrasket meg, sier en åpenhjertig Longoria.

Videre forteller skuespillerstjernen at hun prøver å balansere oppdragelsen av den nå 14 måneder gamle sønnen, med å være både tøff og avslappet på en og samme tid. Likevel innrømmer 44-åringen at morstilværelsen tærer på kreftene.

PÅ FERIE: Her er Longoria og den ett år gamle sønnen på ferie i Italia tidligere i år. Foto: NTB Scanpix
PÅ FERIE: Her er Longoria og den ett år gamle sønnen på ferie i Italia tidligere i år. Foto: NTB Scanpix Vis mer

- Å, jeg er så sliten. Jeg visste at jeg kom til å bli sliten. Det er vanskelig å sjonglere alt samtidig. Jeg visste at det kom til å bli tøft, sier Longoria ærlig i intervjuet.

Likevel forteller stjernen at det å bli mor har endret henne på alle mulige måter.

- Alt er annerledes. Du er ikke lenger i sentrum av begivenhetene. Nå dreier alt seg om han og hans planer og behov. Heldigvis, sier Longoria.

MOR OG SØNN: Eva Longoria fikk sitt første barn i juni i fjor. Foto: NTB Scanpix
MOR OG SØNN: Eva Longoria fikk sitt første barn i juni i fjor. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Stjernen forteller også at hun forsøker å ikke være en hønemor, og at hun opplever det avslappende å la sønnen hennes løpe rundt og putte ting i munnen - for å selv oppdage at det ikke smaker godt med verken stein og grus.

- Jeg vil at han skal finne ut av ting på egen hånd. Samtidig er det viktig med disiplin og struktur, innrømmer 44-åringen.

Vil ikke eksponere sønnen

Stjernen har, som nevnt, også tidligere åpnet opp om morsrollen og da sønnen fylte ett år i juni, delte Longoria en hyllest til sønnen i sosiale medier.

- Hver eneste latter som kommer ut av munnen din og hvert smil som brer seg over fjeset ditt, har vært ren glede! Takk for at du valgte meg som din mamma! Jeg elsker deg, min kjære! Gratulerer med dagen Santi baby, var blant det stjernen skrev i innlegget.

Tidligere har «Frustrerte fruer»-stjernen uttalt at hun kom til å være nøye med å ikke eksponere sønnen på sosiale medier.

- Det er litt morsomt, for før han ble født avtalte mannen min og jeg at vi ikke ville dele så mye. Vi ønsket å holde livet sammen med sønnen vår privat. Nå tenker jeg hver eneste dag at «Jeg bare må poste dette bildet, for det er så søtt». Så den planen gikk fullstendig i vasken, uttalte hun ifølge Contact Music.

Det var i mai 2016 at Eva og Jose giftet seg. Paret ga hverandre sine «ja» i en romantisk seremoni i kystbyen Valle de Bravo i Mexico, foran familie og venner. Blant gjestene var blant annet Hollywood-stjerner som Victoria og David Beckham, Penélope Cruz, Ricky Martin, Katy Perry og Mario Lopez.

LES OGSÅ: Kliner til på ferie etter sjokk-bruddene

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer