Sophie Elise Isachsen og Isak Dreyer:

- Fantastisk når man treffer den rette

Vendela Kirsebom og Petter Pilgaard deler kjærlighetstips til Sophie Elise og Isak etter avsløringen.

FANT TONEN: Sophie Elise og Isak har alles blikk rettet mot seg for tiden, etter at de begge er blant årets «Farmen kjendis»-deltagere. Foto: Espen Solli / TV 2
FANT TONEN: Sophie Elise og Isak har alles blikk rettet mot seg for tiden, etter at de begge er blant årets «Farmen kjendis»-deltagere. Foto: Espen Solli / TV 2 Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Tirsdag kunne Se og Hør avsløre at influenser Sophie Elise Isachsen (27) og «Norges Tøffeste»-vinner Isak Dreyer (27) ble tatt på fersken hånd i hånd i Oslo etter at de fant tonen under innspillingen av «Farmen kjendis» i fjor sommer.

Det oppsto tidlig rykter om at duoen hadde et godt øye til hverandre inne på gården, og ytterligere bensin ble helt på bålet da det nesten fem år lange forholdet mellom Sophie Elise og Kasper Kristoffersen var slutt. Den nyheten ble kjent like etter at hun kom hjem fra TV-opptaket av «Farmen kjendis».

Sophie Elise og Isak har tidligere holdt en lav profil, men denne uken kan det åpenbart virke som om de ikke lenger bryr seg om å skjule følelsene. Tirsdag publiserte Se og Hør eksklusive bilder av paret som hentyder at det er langt mer enn bare vennskap mellom dem.

FLØRT: Niklas Baarli har forrige uke bodd i storbondehuset sammen med Isak og Sophie Elise. Men det ble ensomt på rommet hvor hjelperne skulle sove. Sophie bytta nemlig rom til storbondens. Video: TV 2 Vis mer

Bildene viser blant annet at de to spaserer arm i arm rundt på Oslos vestkant, og også tok seg en tur sammen i Isachsens Porsche, som Dreyer fikk lov til å kjøre.

Den åpenlyse flørtingen og de lange blikkene paret ga hverandre, gjorde det vanskelig å tolke situasjonen som noe annet enn en gryende romanse.

Se alle bildene og les om romansen i Se og Hør Pluss-artikkelen her:

Sophie Elise og Isak er imidlertid langt fra de første som finner kjærligheten på «Farmen kjendis».

Følger i superparets fotspor

Vinteren 2017 kunne nemlig Se og Hør avsløre at det hadde oppstått en hemmelig romanse mellom Vendela Kirsebom (55) og Petter Pilgaard (41).

Kjærlighetsforholdet mellom de to vekket stor oppmerksomhet, og mange oppfattet først hele forholdet som en bløff. Både på grunn av aldersforskjellen på 13 år og fordi de selv i lang tid kun omtalte hverandre som meget gode venner. I tillegg mente flere også at det hele bare var et PR-stunt.

BRYLLUPET: Petter Pilgaard fridde til Vendela Kirsebom i 2019, men har måtte utsette bryllupet pga av pandemien, men nå ser det ut til at de endelig kan gifte seg. Reporter: Anniken Aronsen Video: Steffen Pettersen/Rød Løper/TV 2 Vis mer

I slutten av mai samme året kunne derimot Se og Hør bringe den offisielle bekreftelsen på at paret definerte seg som kjærester.

- Ja, vi er kjærester, avslørte duoen.

«Det er vanskelig å skjule følelser, og nå kjennes det både godt og riktig å bekrefte at Petter og jeg er et par. Takk for alle støttende lykkønskninger jeg har fått. Klem», delte i tillegg Kirsebom på sin egen Facebook-side den gang.

Deler kjærlighetsråd

Nå som det ser ut til at en annen duo er i en lignende situasjon som det de var, har Vendela og Petter noen gode råd å komme med.

- Vi ønsker selvfølgelig Sophie Elise og Isak alt godt. Det er fantastisk når man treffer den rette. Uansett om det er på Farmen eller hvor som helst i verden, uttaler paret til Se og Hør - og følger opp:

FOTOGRAFERT: Sophie Elise og Isak har blitt observert sammen. Foto: Faksimile
FOTOGRAFERT: Sophie Elise og Isak har blitt observert sammen. Foto: Faksimile Vis mer

- Det å finne ekte kjærlighet, er verdens beste.

Paret vet også en ting eller to om hvordan det er å få alles blikk rettet mot seg i en slik situasjon. Det var relativt ville tilstander etter at de deltok i realityprogrammet - alle ville ha en bit av dem og de ble Norges nye superpar over natten.

Nå deler de sitt råd til Sophie Elise og Isak:

- Finn ut av ting selv i eget tempo og bare nyt tilværelsen, sier Vendela og Petter til Se og Hør.

LES OGSÅ: Petter Pilgaard og Vendela Kirsebom:- Jeg er livredd for å sikle

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer