Sophie Elise Isachsen og Isak Dreyer:

- Fantastisk når man treffer den rette

Vendela Kirsebom og Petter Pilgaard deler kjærlighetstips til Sophie Elise og Isak etter avsløringen.

FANT TONEN: Sophie Elise og Isak har alles blikk rettet mot seg for tiden, etter at de begge er blant årets «Farmen kjendis»-deltagere. Foto: Espen Solli / TV 2
FANT TONEN: Sophie Elise og Isak har alles blikk rettet mot seg for tiden, etter at de begge er blant årets «Farmen kjendis»-deltagere. Foto: Espen Solli / TV 2 Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Tirsdag kunne Se og Hør avsløre at influenser Sophie Elise Isachsen (27) og «Norges Tøffeste»-vinner Isak Dreyer (27) ble tatt på fersken hånd i hånd i Oslo etter at de fant tonen under innspillingen av «Farmen kjendis» i fjor sommer.

Det oppsto tidlig rykter om at duoen hadde et godt øye til hverandre inne på gården, og ytterligere bensin ble helt på bålet da det nesten fem år lange forholdet mellom Sophie Elise og Kasper Kristoffersen var slutt. Den nyheten ble kjent like etter at hun kom hjem fra TV-opptaket av «Farmen kjendis».

Sophie Elise og Isak har tidligere holdt en lav profil, men denne uken kan det åpenbart virke som om de ikke lenger bryr seg om å skjule følelsene. Tirsdag publiserte Se og Hør eksklusive bilder av paret som hentyder at det er langt mer enn bare vennskap mellom dem.

Bildene viser blant annet at de to spaserer arm i arm rundt på Oslos vestkant, og også tok seg en tur sammen i Isachsens Porsche, som Dreyer fikk lov til å kjøre.

Den åpenlyse flørtingen og de lange blikkene paret ga hverandre, gjorde det vanskelig å tolke situasjonen som noe annet enn en gryende romanse.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.