Fantastisk funkis

Med den beste utsikten i Los Angeles, stilrene linjer og åpne løsninger er huset til Ellen DeGeneres et av Hollywoods flotteste.

Fantastisk funkis
Publisert
Sist oppdatert

Millionvilla med utsikt!


På toppen av Hollywood Hills troner luksusvillaen til komikerdronningen Ellen DeGeneres (48). Etter mange års suksess med serien Ellen og sitt populære talkshow med samme navn har millionene rullet inn. Det vises på det gigantiske krypinnet. Huset bugner av lekker design, og har Hollywoods elite som nærmeste naboer.


Hoveddelen innholder fire soverom, fem bad, stue og kjøkken, mens den andre delen er for besøkende med gjesterom og fasiliteter som et avansert hjemmekinoanlegg. Det lukseriøse huset anslås å være verdt svimlende 160 millioner kroner.


Ellen DeGeneres er en av USAs fremste homofile. Det skapte stor ståhei da hun i beste sendetid stod frem som lesbisk, og mange steder ble ikke episoden engang sendt.  DeGeneres hadde en to år romanse med skuespiller Anne Heche, men bor nå sammen med den sexy Ally McBeal-stjernen Portia de Rossi (33).


 

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer