- Fantastisk å være gift

Justin Timberlake og Jessica Biel ble mann og kone under en hemmelig seremoni i Italia.

HEMMELIG: Jessica Biel og Justin Timberlake har holdt bryllupet skjult, men nå melder People at paret giftet seg i Italia fredag kveld.  Foto: All Over Press
HEMMELIG: Jessica Biel og Justin Timberlake har holdt bryllupet skjult, men nå melder People at paret giftet seg i Italia fredag kveld. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Etter å ha datet hverandre i fem år ble Jessica Biel (30) og Justin Timberlake (31) erklært rette ektefolk fredag kveld. 

- Det er fantastisk å være gift. Seremonien var vakker og det var utrolig spesielt å være omringet av familie og venner, sier paret til nettstedet People.  

Superstjernene har prøvd å holde bryllupet hemmelig, selv om flere nettsteder har spådd at det ville stå i løpet av uken.

Paret forlovet seg i desember, da Justin fridde under en snowboard-ferien i Wyoming. Bryllupet fant sted i Italia. 

I løpet av de siste dagene har flere av parets venner, blant dem «Saturday Night Live»-komikeren Andy Samberg, dukket opp i Brindisi-området på den italienske Adriaterhavskysten, hvor det ble forberedt en stor fest på et gammel slott. 

Verken Justin eller Jessica liker å diskutere forholdet sitt i pressen, men i sommer viste Biel sin kjærlighet for Timberlake da hun gikk med et halskjede med hans navn. 

Bryllupsfeiringen begynte allerede tidligere denne uken da paret arrangerte en intim fest for sine nærmeste, der de tente bål og koste seg med lokale delikatesser. De laget også en fest på stranden med live musikk og fyrverkeri.  


Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Inviterer Brads mor i bryllupet 


Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer