SLÅTT UT: Elin Tvedt og Egor Filipenko i aksjon lørdagens "Skal vi danse". Men prestasjonen på parketten holdt ikke for den tidligere værmelderen, som nå er ute av dansen.  Foto: SCANPIX
SLÅTT UT: Elin Tvedt og Egor Filipenko i aksjon lørdagens "Skal vi danse". Men prestasjonen på parketten holdt ikke for den tidligere værmelderen, som nå er ute av dansen. Foto: SCANPIXVis mer

- Fantastisk å komme hjem til Milla

Utslåtte Elin Tvedt har savnet datteren under "Skal vi danse".

Se videointervjuet med Elin Tvedt nederst i saken!

SEHER.NO: Selv om både Margrethe Røed, Jan Thomas og Ole Klemetsen fikk dårlige poengsum av dommerne, endte Elin Tvedt og dansepartner Egor Filipenko opp i duell med Mia Gundersen Lelienhof og Glenn Jørgen Sandaker om hvem som skulle få bli i ”Skal vi danse”.

Størst var nok overraskelsen for Mia Gundersen Lelienhof, som lå helt oppe på femteplass etter at dommerne hadde gitt sine poeng. Men etter etter omdansen ble det klart at Elin Tvedt og Egor Filipenko er ute av dansen.

- Det går utrolig fint, kanskje jeg først forstår det om noen timer. Men jeg har lært meg en standarddans og en latindans, og er mye flinkere å danse nå enn da jeg begynte. Men det blir litt trist da, og ikke møte Egor hver eneste dag, jeg har jo sett ham mer enn familien min. Men det blir godt å få være med datteren min igjen, sier Elin Tvedt til Seher.no.

Elin Tvedt hadde satt av høsten til "Skal vi danse". Nå vet hun ikke helt hva hun skal gjøre, og søker nærmest om jobb via tv-skjermen - og gjennom Seher.no.

- Jeg har jo fri hele høsten, hva skal jeg gjøre nå? Kan noen gi meg en jobb?

- Venter du på et tilbud, Elin?

- Nå har jeg bare stått her og ventet på pressen, vi får se på telefonen etterpå. Det spørs vel om det kommer så raskt, på en lørdag, smiler hun.

Etter å ha blitt slått ut av "Skal vi danse" fikk den tidligere TV 2-værdama trøst av sin familie, sin mamma, stefar, tante og onkel.

- De er så stolte! Jeg så at de nesten hadde tårer i øynene der borte. Det er veldig fint å ha dem her. Nå skal vi ut på byen da, og vinne festen. Hvis jeg hadde gått videre, måtte jeg jo trent i morgen tidlig.

For i underkant av halvannet år siden ble Elin mamma til lille Milla. Nå gleder hun seg altså å få mer tid sammen med datteren.

- Det er helt fantastisk å få lov til å være mer med Milla. Dette er jo bare et underholdningsprogram, det er kjipt å ryke ut, men når får man jo i hvert fall tid til det som er litt viktigere i livet da, forteller Elin Tvedt til Seher.no.

Hverken Elin og Egor eller Mia og Glenn Jørgen fikk stående applaus av dommerpanelet, men de fikk enda hardere medfart av publikum. 

- Det er slitsomt for en mann å bli turned on og turned off i ett sett. Jeg ville hatt en samba som var litt mer flørtende enn det du leverte nå, det ble litt kjølig, mente Tor Fløysvik om den tidligere værmelderen Elin Tvedt.

Mens Mia Gundersen fikk dommen "rotete timing" og "alt i alt brukbart" av Fløysvik.

LES OGSÅ: Skulderen røk tre ganger iløpet av sambaen
Se videointervjuet med Elin Tvedt her:

[obj:media:8050]