- Fantastisk å jobbe med noe man virkelig elsker

Charlotte Thorstvedt er klar for TV-comeback.

KLAR FOR MER TV: Den unge programlederen skal nå lede TV-seerene gjennom kanal FEMs nye satsning «Stylistene». Foto: Andreas Fadum / Se og Hør
KLAR FOR MER TV: Den unge programlederen skal nå lede TV-seerene gjennom kanal FEMs nye satsning «Stylistene». Foto: Andreas Fadum / Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Se intervju med Charlotte Thorstvedt og klipp fra programmet nederst i saken! 

SEOGHØR.NO: Den populære programlederen Charlotte Thorstvedt (26) er klar for comeback på TV-skjermen som programleder for TV-kanalen FEMs nye satsning «Stylistene» som har premiere i dag. 

- Det er veldig spennende. Jeg gleder meg ekstremt mye til å se hvordan det har blitt. Jeg tror det blir kjempebra og jeg vet at deltagerne gleder seg og er veldig nervøse, sier Thorstvedt til Seoghør.no. 

I realitykonkurransen fungerer Charlotte både som dommer og som programleder. Dette blir Thorstvedts første TV-prosjekt siden hun i 2009 ledet «X Factor» alene på TV 2. 

I pausen fra TV-skjermen har Charlotte tatt en master i sosialantropologi i London, og jobber som moteredaktør i det norske magasinet Det Nye.

- Det beste er å få style egne moteserier. Det er flott å kunne jobbe med noe kreativt og sette mitt preg på et av Norges største moteblader. Moteinteressen er alltid der, men nå får jeg faktisk jobbe med det. Mote er en av mine største lidenskaper. Det er fantastisk å få jobbe med noe man virkelig elsker. 

Moteredaktøren har noen tips til hvordan man skal holde seg trendy denne våren.  

- Jeg tror jeg vil satse på striper og sjakkmønster og mye sort-hvitt. Jeg vil gå til innkjøp av noen monokrome plagg.  

For kort tid siden ble Thorstvedt også singel etter halvannet år i et forhold med komikeren Henrik Thodesen

«Stylistene» har premiere på FEM i kveld klokken 22.30.
 

LES OGSÅ:   Flytter hver for seg

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer