Katy Perry:

- Fant ut av sannheten

Lørdag ble skuespilleren anklaget for flere overgrep i perioden han var gift med Hollywood-stjerna Katy Perry. I 2013 uttalte hun seg angivelig om situasjonen.

EKSPAR: Russell Brand og Katy Perry var gift i 14 måneder. Foto: Ian West/ Pa Photos/NTB
EKSPAR: Russell Brand og Katy Perry var gift i 14 måneder. Foto: Ian West/ Pa Photos/NTB Vis mer
Publisert

Lørdag ble den britiske komikeren og skuespilleren Russel Brand (48) anklaget for seksuelle overgrep mot fire kvinner, inkludert en på 16 år. Det meldte The Times.

Kvinnene hevdet at overgrepene skjedde mellom 2006 og 2013, men Brand på sin side nektet for alle anklager mot ham.

I en video på YouTube og X, tidligere Twitter, med tittelen «So, This is Happening», insisterte skuespilleren på at det alltid har vært samtykke i forholdene hans.

Fra 2010 til 2012 var Brand gift med artist Katy Perry (38).

Katy Perry tar til tårene under en audition i «American Idol». Video: Klaus Fjellro / Rød Løper / ABC / American Idol. Vis mer

Siden anklagene mot 48-åringen ble kjent i går, har Perry holdt seg taus om saken. Det er ukjent om hun har visst om de angivelige overgrepene, som skal ha skjedd i tida før de ble gift og under ekteskapet deres.

I et intervju med Vouge i 2013 kom det derimot frem at hun i første omgang tok mye av skylden for at ekteskapet endte i skilsmisse, frem til hun «fant ut av sannheten».

- Først da jeg møtte ham ville han ha likestilling i forholdet. Jeg tror mange sterke menn vil ha likestilling, men så får de det og klarer ikke å håndtere det likevel, sa hun til Vouge den gang.

VEKKER OPPSIKT: Katy Perry rundet nylig av sitt årelange «residency» i Las Vegas. Nå skaper et klipp fra en av superstjernas siste konserter full forvirring på sosiale medier. Vis mer

Videre forklarte hun at det var veldig sårende og at forholdet til slutt føltes veldig kontrollerende.

- Jeg følte mye ansvar for at det tok slutt mellom oss, men så fant jeg ut den virkelige sannheten, som jeg nødvendigvis ikke kan avsløre. Den holder jeg innelåst i safen min til en regnværsdag. Jeg ga slipp på det og tenkte: «Dette er ikke på grunn av meg, dette er forbi meg». Så jeg har kommet meg over det.

Ekteskapet mellom Perry og Brand varte i 14 måneder. I dag er 38-åringen forlovet med skuespiller Orlando Bloom (46). I 2020 fikk de sitt første barn sammen, datteren Daisy Dove Bloom (3).

LES OGSÅ: Bryter tausheten

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer