Fant ut at han var sparket på Twitter

Men TV-stjernen Chris Colfers reaksjon var overraskende...

NETTSAMFUNN: Colfer fant ut via nettsamfunnet Twitter at han ikke skal være med i Glee etter kommende sesong. Foto: All Over Press
NETTSAMFUNN: Colfer fant ut via nettsamfunnet Twitter at han ikke skal være med i Glee etter kommende sesong. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: «Glee»-stjernen Chris Colfer fant ut at han hadde fått sparken fra serien på nettstedet Twitter.

Skuespilleren, som spiller rollen som Kurt Hummel i den populære serien, leste på nettsamfunnet at han, Lea Michele og Cory Monteith ikke ville returnere etter den 3. sesongen.

Colfer var ikke forberedt på hva som ville komme. Men reaksjonen var likevel overraskende. Skuespilleren synes det var greit at tiden hans i serien var over.

- Jeg fant det ut på Twitter i går. Jeg leste at de kom med kunngjøringen. Jeg visste ikke at dette skulle være vår siste sesong neste år. Jeg tenkte det ville komme en eller annen gang, vi kan jo ikke være der for evig. Jeg hadde egentlig ikke lyst til å være ferdig ennå, men jeg mener, det er egentlig greit, sier han ifølge nettstedet ShowbizSpy.com.

Både Glee og Colfer har hatt suksess den siste tiden.

- Jeg har to Emmy-priser og er fornøyd med det, forteller han.
 
Bli fan av Seher.no på Facebook her
 
Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no
 
Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.
 
LES OGSÅ: - Jeg ble kastet ned en trapp

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer