Fant ukjent katt i leiligheten

- Det var et aldri så lite sjokk, sier Jenny Skavlan til Seoghør.no.

SATTE I GANG LETEAKSJONEN: Jenny Skavlan våknet opp med en ukjent katt i leiligheten i Oslo. Det var stor aktivitet i debattfeltet da hun etterlyste eieren på Instagram.  Foto: FameFlynet Norway
SATTE I GANG LETEAKSJONEN: Jenny Skavlan våknet opp med en ukjent katt i leiligheten i Oslo. Det var stor aktivitet i debattfeltet da hun etterlyste eieren på Instagram. Foto: FameFlynet Norway Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: TV-profilen Jenny Skavlan (28) fikk seg en overraskelse natt til søndag. I leiligheten hun deler med ektemannen Thomas «Fingern» Gullestad (33) dukket det nemlig opp en ukjent katt!

- Det var et aldri så lite sjokk da katten hoppet inn takvinduet i femte etasje midt på natten. Jeg har hatt hund hele livet, så kattebesøk var noe nytt, forteller Jenny til Seoghør.no.

- Jeg har med forferdelse lest om alle som forlater dyrene sine før ferien, så det var bare å servere tunfisk og prøve å finne eieren i god Sherlock Holmes-stil, sier Skavlan, som etterlyste eieren på Instagram.

– Denne luringen av en katt, som jeg har valgt å kalle «Katt» sneik seg inn hos meg i natt. Noen som savner’n? skrev hun som kommentar til bildet av det firbeinte besøket, som hadde funnet seg til rette i parets «flyvende» designtrapp.

Melodi Grand Prix-programlederen fikk raskt respons fra flere av sine følgere. Flere foreslo at hun skulle sjekke om katten var ID-merket. Veterinærer kan injisere en liten kapsel med en mikrochip under huden på kjæledyret, som kan sjekkes mot et register. Men denne pusen hadde ingen chip. Jenny fikk også tips om å sjekke Facebook-siden til Foreningen for omplasserte dyr (FOD).

- Jeg ringte noen som hadde mistet katten sin og lagt ut melding der, men jeg fikk ikke napp. Jeg fikk tips om at det kunne være kattene Ståle, Lars, Reidar eller Steve, men det var ingen av de, forteller hun.

Fant eieren

Men plutselig kom gjennombruddet!

– Kattens eier er funnet!!! Ludde heter han! skrev en lykkelig Jenny på Instagram etter den korte og intense leteaksjonen.

Til Se og Hør forteller hun at det var hennes egen nabo som kjente igjen katten på bildet.

- Mine gode naboer passer Ludde for en venn. De så meldingen på Twitter, så nå er han trygt hjemme igjen, avslutter Jenny, som oppfordrer folk til å ta godt vare på dyrene sine.

Skavlan har hatt en hektisk vår og sommer.

LYKKELIG GIFT: Jenny og DJ-en Thomas nyter sin første sommer sammen som ektepar.  Foto: FameFlynet Norway
LYKKELIG GIFT: Jenny og DJ-en Thomas nyter sin første sommer sammen som ektepar. Foto: FameFlynet Norway Vis mer

Satser på bikini

Etter at hun giftet seg i egendesignet kjole i slutten av april, lanserte hun sin egen nett-TV-kanal.

I mai debuterte hun som bikinidesigner med en storstilt catwalkvisning utenfor Astrup Fearnley-museet i Oslo. Samtidig pendlet hun til Sverige for å spille inn andre sesong av TV-serien «Halvvägs til himmelen».

Etter å ha stilt med smykker til over 45 000 kroner, ble det kjent at Jenny er det nye ansiktet utad for gullsmedkjeden David-Andersen. Ikke rart hun en redd for å bli overarbeidet.

– Det er 16-timersdager. Jeg reiser til og fra Sverige, og det tar mye tid. Jeg jobber alt, altfor mange timer i døgnet, og det klarer jeg ikke så veldig mye lenger nå. Jeg må snart roe meg. Jeg nærmer meg en grense, innrømmet Jenny da Se og Hør møtte henne etter bikinilanseringen.

LES OGSÅ: Kjendisenes beste soltips

 

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer