Amber Heard:

Fant trøst hos en annen mann etter bruddet

Amber Heard forsøker å komme seg videre etter at forholdet til Elon Musk tok slutt.

KNUST: Amber Heard og kjæresten Elon Musk gikk tidligere denne måneden hver til sitt. Hun dro direkte til Australia for å bearbeide sorgen. Foto: NTB Scanpix
KNUST: Amber Heard og kjæresten Elon Musk gikk tidligere denne måneden hver til sitt. Hun dro direkte til Australia for å bearbeide sorgen. Foto: NTB Scanpix Vis mer

(Seoghør.no): I fjor sommer ble det kjent at skuespiller og modell Amber Heard (31) hadde funnet lykken på ny, etter det vonde bruddet med «Pirates of the Caribbean»-stjerna Johnny Depp (53).

Ambers utkårede var ingen ringere enn Tesla-milliardær Elon Musk (46), men etter ett år sammen ble det tidligere denne måneden kjent at duoen hadde gått hver til sitt.

Etter bruddet dro Amber direkte til sitt Australia, for å bearbeide sorgen.

- Heldig jente

Ifølge sin egen Instagram-profil skal hun nå ha funnet stor trøst hos spanske Rafaelo, som skal være en nær venn av 31-åringen.

- 13 års vennskap pluss 24 timer på reise tilsvarer en jente som er så heldig å ha en venn som kommer og besøker henne når hun trenger det som mest, skriver Amber til bildet hun har lagt ut av duoen.

- Jeg elsker deg min venn! Ikke dra!, legger hun til på spansk.

I kommentarfeltet renner det over med tilbakemeldinger, hvor en av brukerne blant annet påpeker at den spanske mannen er «en heldig jævel», mens en annen kommenterer at Amber bare «forsøker å gjøre Elon sjalu».

- Urovekkende oppførsel

Overfor Mail On Sunday fortalte en kilde nær eks-paret tidligere denne måneden at 31-åringen var knust etter bruddet, og at det angivelig skal være Elon som har avsluttet romansen.

- Det er over mellom Amber og Elon, og hun er knust. Det var hans beslutning, og det ble slutt for en uke siden, sa en kilde til avisen.

PÅ DATE: I mai ble Elon Musk og Amber Heard observert sammen i Sydney, der de var ute på en romantisk middag sammen. Foto: NTB Scanpix
PÅ DATE: I mai ble Elon Musk og Amber Heard observert sammen i Sydney, der de var ute på en romantisk middag sammen. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Kilden forklarte videre at 46-åringen skal ha basert valget sitt på «urovekkende oppførsel» fra Ambers side.

- Amber kan være veldig manipulerende og egoistisk. Nå er Elon tilbake i Los Angeles, mens hun forsøker å bearbeide sorgen i Australia, sa kilden.

Duoen ble først observert sammen i London i fjor, og Amber har tidligere bekreftet romansen i form av et bilde hun la ut av paret på Instagram.

Cheeky

Et innlegg delt av Amber Heard (@amberheard)

Firebarnsfaren har tidligere vært gift tre ganger, hvor to av dem var med den britiske skuespilleren Talulah Riley. Hun søkte imidlertid om skilsmisse fra Elon i mars i fjor.

Gift i 15 måneder

Nyheten kom om lag et halvt år etter at skilsmissen mellom Amber og Depp gikk gjennom hos domstolen i Los Angeles.

Det var i mai i fjor det først ble kjent at «Pirates of the Caribbean»-stjernen og Amber skulle gå hver til sitt, etter 15 måneder som ektepar.

SKILT ETTER 15 MÅNEDER: Skuespiller Amber Heard og Johnny Depp giftet seg i februar 2015, men ekteskapet varte ikke lenge. Foto: Pa Photos
SKILT ETTER 15 MÅNEDER: Skuespiller Amber Heard og Johnny Depp giftet seg i februar 2015, men ekteskapet varte ikke lenge. Foto: Pa Photos Vis mer

Nyheten om bruddet mellom henne og Depp slo ned som en bombe i Hollywood, og bilder av det som angivelig var en forslått Heard gikk verden rundt.

Stjerna fikk innvilget et midlertidig besøksforbud mot ektemannen, og en real mediestorm fulgte - der Heard og Depp rettet ulike anklager mot hverandre.

I august ble det inngått forlik i skilsmissesaken, og resultatet ble at Depp måtte betale sju millioner dollar - nesten 60 millioner kroner - i erstatning til Heard.

Samtidig trakk hun søknaden om besøksforbud - og voldsanklagene.

LES OGSÅ: Viste seg ikke på rød løper på et halvt år. Nå er hun tilbake