STORM-FORELSKET: I "Hotel Cæsar" er rollefigurene Cecilie Hove og Storm Liland Anker-Hansen fiender, men privat blomstrer kjærligheten mellom Jannecke Øinæs og Kim-Daniel Sannes. Foto: Åsa Mikkelsen, Kolonihaven.no
STORM-FORELSKET: I "Hotel Cæsar" er rollefigurene Cecilie Hove og Storm Liland Anker-Hansen fiender, men privat blomstrer kjærligheten mellom Jannecke Øinæs og Kim-Daniel Sannes. Foto: Åsa Mikkelsen, Kolonihaven.noVis mer

Fant tonen på Cæsar-settet

Jannecke Øinæs er stormforelsket i motspiller Kim-Daniel Sannes.

SEHER.NO: - Ja, vi er kjærester. Og vi er veldig forelsket, forteller "Hotel Cæsar"-skuespillerne Jannecke Øinæs (28) og Kim-Daniel Sannes (22) til Se og Hør Weekend.

Den tidligere Annie-stjernen er en av nykommerne på Norges mest kjente hotell i høst, men det tok ikke lang tid før hun ble husvarm. Da hun var på audition for rollen som rikmannsdatteren Cecilie Hove prøvespilte hun mot Kim-Daniel, som har rollen som Storm Liland Anker-Hansen i serien.

- Jeg likte ham veldig godt. Men han var vel slik mot alle, mistenkte jeg, forteller Jannecke til Se og Hør.

Men da rollen var i boks blusset det etterhvert opp varme følelser mellom de to Cæsar-stjernene. Etter et par drinker, en god middag og noen flørtende blikk under "Hotel Cæsars" sommerfest ble de to stadig mer forelsket.

Derfor passet det Kim-Daniel dårlig at Jannecke skulle på ferietur til Sør-Frankrike.

- Jeg var der på 48 timer. Stod utenfor hotellrommet hennes og kakka på. Vi rømte fra venninnene og spiste middag på en italiensk restaurant. Etterpå gikk vi og så på solnedgangen sammen, forteller Kim Daniel til Se og Hør Weekend.

Se bildene av det lykkelige paret og les hele intervjuet i Se og Hør Weekend.

LES OGSÅ: Tidligere Cæsar-stjerne sliter med panikkangst

Har du tips om Cæsar-stjernene? Tips oss på seher@seher.no