FORELSKET: Selma Blair og Mikey Day blir stadig sett sammen utenfor settet. Foto: Stella
FORELSKET: Selma Blair og Mikey Day blir stadig sett sammen utenfor settet. Foto: StellaVis mer

Fant tonen med ung kollega

Selma Blair har forelsket seg i sin åtte år yngre motspiller.

LOS ANGELES (Seher.no): I den amerikanske tv-serien "Kath & Kim" spiller Selma Blair (36) og Mikey Day (28) mann og kone. Nå skal de ha blitt kjærester privat også, skriver Star magazine.

I desember ble paret sett sammen på en romantisk middagsdate i Hollywood, og Blair skal ha fnist og oppført seg som en forelsket tenåring da de forlot restauranten.

Den siste tiden har "Cruel Intentions"-stjernen tilbragt så mye tid sammen med sin åtte år yngre kjæreste at hun har gitt ham egen nøkkel til huset sitt i Hollywood Hills.

- Mikey går ofte tur med Selmas hund, Wink, så det er ganske praktisk at han har fått sitt eget sett med nøkler, forteller en venn av paret til bladet.

Blair og Day sendte også ut felles julekort til familie og venner før ferien, og nå spekulerer Star magazine om bryllupsinvitasjoner kan være det neste?

Fra 2004 - 2006 var 36-åringen gift med musikeren Ahmet Zappa, som er sønn av legendariske Frank Zappa. Hun har også vært sammen med modellen Matthew Felker og Ashely Olsens ekskjæreste Greg Chait.

LES OGSÅ: - Frieriet var en katastrofe