Fant tonen med eksen igjen

- De satt nærmest på fanget til hverandre.

GAMLE FLAMMER: Scarlett Johansson og Josh Hartnett har vært kjærester i virkeligheten og på film. Her er paret i en scene fra filmen «The Black Dahlia». Foto: Stella Pictures
GAMLE FLAMMER: Scarlett Johansson og Josh Hartnett har vært kjærester i virkeligheten og på film. Her er paret i en scene fra filmen «The Black Dahlia». Foto: Stella Pictures Vis mer
SEHER.NO: Like før jul kom sjokkbeskjeden om at filmstjernene Scarlett Johansson (26) og Ryan Reynolds (34) skal skilles etter to års ekteskap.

Johansson og Reynolds begynte å date i 2007, og giftet seg i september året etter. De bekreftet at lykken hadde tatt slutt den 14. desember med en pressemelding.

- Etter lang og nøye vurdering, har vi bestemt oss for å avslutte ekteskapet. Forholdet vårt begynte med kjærlighet og avsluttes med kjærlighet. Vi forventer ikke at dette blir holdt privat, men hadde satt pris på det, uttalte de den gang via sine talsmenn.

Men «Lost in Translation»-stjernen depper ikke av den grunn. Ifølge Perez Hilton melder nemlig Star Magazine at blondinen skal ha funnet tonen med ekskjæresten og skuespilleren Josh Hartnett.

Paret skal ifølge magasinet nylig ha møttes i hagen ved hotellet Chateau Marmont i Los Angeles, og ifølge øyenvitner skal de to kun hatt øyne for hverandre.
 
- De hadde det koselig hele kvelden. De satt nærmest på fanget til hverandre, sier en kilde.

«Pearl Harbour»-stjernen har tidligere vært sammen med den norske modellen Sophia Lie, men forholdet tok slutt i høst.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Nei, hun dater ikke den 24 år eldre stjernen