Fant tonen hos dronningens frisør

Geir Lillejord, Terje Schrøder og resten av «The Great Garlic Girls», brukte arbeidsplassen som øvningsarena.

PÅ TOPP:  Geir Lillejord og Dean-Erik Andersen ( Queentastic ) er strålende fornøyde etter premieren på sitt nye show «De e så gale». I showet mimrer Geir tilbake til tiden der han også jobbet som frisør for de kongelige.  Foto: Geir Egil Skog
PÅ TOPP: Geir Lillejord og Dean-Erik Andersen ( Queentastic ) er strålende fornøyde etter premieren på sitt nye show «De e så gale». I showet mimrer Geir tilbake til tiden der han også jobbet som frisør for de kongelige. Foto: Geir Egil Skog Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Fredag hadde Geir Lillejord (43) og Dean-Erik Andersen (41) premiere på sitt nye show «De e så gale». Duoen ble bejublet av en fullsatt sal på Latter i Oslo, men i sin gryende start hadde ikke artistene, som har sitt opphav i «The Great Garlic Girls», like fine fasiliteter å øve i.

– Vi hadde våre første prøver i salongen til stakkars Tom, avslører Great Garlic-kollega Terje Schrøder (48). Terje og Geir jobbet nemlig sammen hos Tom Eriksen, som er kjent for å være dronning Sonjas yndlingsfrisør.


Sjefen selv syntes derimot det bare var trivelig å ha de spreke guttene i salongen.

– Det var et eventyr å følge dem, forteller Tom, han oppdaget Geir Lillejord da han overvar svenneprøven til den spirende artisten.

– Han var veldig flink, og jeg ansatte han i salongen min. Hver arbeidsdag ble en forestilling, og det var tydelig at Geir hadde mye inni seg som ville ut, forklarer frisørmentoren. 

For Geir Lillejord ble karrieren hos dronningens frisør, og scenekunsten en vanskelig balanse. Da han lagde satire på prinsesse Ragnhild, ble det rabalder i media.

– Jeg tenkte aldri over at det kunne være dumt å fleipe med Ragnhild, sier en etterpåklok Geir til Se og Hør.

Hva ble konsekvensen?

 
– Det får du meg ikke til å fortelle, sier Geir Lillejord, storfornøyd etter en vellykket premiere.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ:   

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer