Fant tilbake til kjærligheten

- Nå har vi det veldig bra sammen, sier det norske realityparet.

NYFORELSKET: Realitykjendisene Eirik Fønstelien og Britt Carin Jonassen har funnet tilbake til hverandre Foto: Anders Myhren, Seher.no
NYFORELSKET: Realitykjendisene Eirik Fønstelien og Britt Carin Jonassen har funnet tilbake til hverandre Foto: Anders Myhren, Seher.no Vis mer
SEHER.NO:  Fjorten dager etter at det ble kjent at reality-kjendisene Britt Carin Jonassen (26) og Eirik Fønstelien (25) hadde avsluttet sitt forhold, bekrefter de to til Seher.no at de har funnet tilbake til hverandre.

- Vi fant raskt tilbake til hverandre, fordi bruddet skyldtes en misforståelse. Nå har vi lagt det bak oss. Nå har vi det veldig bra sammen og gleder oss over hver dag sammen, sier Britt Carin - som i 2008 kom på 2. plass i TV3s realityprogram «Robinsonekspedisjonen»

Paret forbereder seg nå på å feire jul sammen i Grimstad, hvor de begge bor.

- Vi har det veldig bra sammen. Britt Carin er en flott jente, sier Eirik - som i 2010 deltok i TV 2-serien «Farmen» - til Seher.no.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Var alvorlig syk under Robinson