Fant tilbake til kjærligheten

- Det er så mye magi og lidenskap mellom oss, sier det norske Paradise-paret.

FANT TILBAKE TIL HVERANDRE: Paradise Hotel-paret Dennis Poppe Thorsen og Kristin E. Gjelsvik har funnet tilbake til hverandre, fire måneder etter at de gjorde det slutt.  Foto: Privat
FANT TILBAKE TIL HVERANDRE: Paradise Hotel-paret Dennis Poppe Thorsen og Kristin E. Gjelsvik har funnet tilbake til hverandre, fire måneder etter at de gjorde det slutt. Foto: Privat Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Dennis Poppe Thorsen (22) og Kristin E. Gjelsvik (26) ble i 2012 kjærester etter at de møtte hverandre under innspillingen av den norske realityserien «Paradise Hotel».

I mars bekreftet imidlertid Dennis til Seoghør.no at forholdet var over, blant annet på grunn av utfordringene med at de to realitykollegene bodde i hver sin by, Stavanger og Oslo.

De siste ukene har imidlertid paret funnet tilbake til hverandre og for tiden nyter de en måneds kjærlighetsferie sammen i den spanske byen Albir.

- Vi er blitt kjærester igjen, ja. Det er utrolig deilig, sier de to til Seoghør på telefon fra sitt kjærlighetsrede i Spania.

De to sier de fant tilbake hverandre for tre uker siden, og Kristin legger ikke skjul på at hun har savnet sin tidligere Paradise-kollega.

- Dennis har noe eget ved seg. Det er så mye magi og lidenskap mellom oss.

Kristin - som har gjort suksess med sin moteblogg StyleConnection - sier til Seoghør.no at de to foreløpig har klart å kombinere reisingen for å se hverandre uten problemer.

- Jeg har jo med meg laptopen, så jeg kan jo jobbe overalt. Derfor er det ikke noe problem å være en uke om gangen hos ham for eksempel. Foreløpig har vi ikke noen planer om å flytte nærmere hverandre.

LES OGSÅ:
- Pappa førte oss sammen

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer