Fant tilbake til kjæresten

- Mamma sier jeg aldri har sett lykkeligere ut, sier Kim-Daniel Sannes.

BLE SAMBOERE: Kim-Daniel Sannes og Camilla Monsen har blitt samboere utenfor Oslo. Foto: Tor Lindseth, Se og Hør
BLE SAMBOERE: Kim-Daniel Sannes og Camilla Monsen har blitt samboere utenfor Oslo. Foto: Tor Lindseth, Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Livet smiler til Kim-Daniel Sannes. I sommer flyttet han sammen med kjæresten Camilla Monsen (25), som han har vært sammen med i rundt to år.

– Vi har det utrolig fint sammen. Hun er så nydelig! sier Kim-Daniel til Se og Hør.
 
Paret har vært gjennom både oppturer og nedturer. Da Kim-Daniel var deltager i «Skal vi danse» i fjor høst, valgte de å ta en pause i forholdet.

Camilla var ikke forberedt på mediepresset som fulgte med TV-showet, og Kim-Daniel var travelt opptatt med dansetreninger. Men de klarte aldri å legge følelsene til side, og kort tid etter at konkurransen var over, fant de tilbake til hverandre.

POPULÆR SKUESPILLER: Sannes har i mange år vært en av de populære figurene i TV 2s Hotel Cæsar. Foto: Stella Pictures
POPULÆR SKUESPILLER: Sannes har i mange år vært en av de populære figurene i TV 2s Hotel Cæsar. Foto: Stella Pictures Vis mer

– Vi har prøvd å være fra hverandre, og det går ikke. Jeg sover ikke godt uten Camilla ved siden av meg, men når hun er der, sover jeg bedre enn jeg har gjort noen gang. Det er helt magisk, utbryter skuespilleren.

1. juni tok paret forholdet et steg videre og flyttet inn i en stor leilighet utenfor Oslo sammen med sine to hunder. Sommeren er blitt brukt til å komme ordentlig på plass i deres nye hjem.

– Kim-Daniel er den mest ryddige og systematiske mannen jeg noen gang har møtt. Det gjør alt veldig enkelt, smiler Camilla.

Det er ingen tvil om at paret har det veldig bra sammen.

– Impulsiviteten og energinivået mitt passer veldig godt sammen med henne. Jeg føler meg trygg og avslappet, og kan være 100 prosent meg selv. Mamma sier jeg aldri har sett lykkeligere ut, og det er Camillas fortjeneste, forteller Kim-Daniel.

– Motsetninger tiltrekker hverandre. Jeg har aldri møtt noen som forstår meg bedre enn Kim-Daniel. Han godtar meg som den jeg er. Han er en ekte og god mann, smiler Camilla.

LES OGSÅ: Lå på sofaen i tre dager etter tapet

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer