Fant tilbake til kjæresten

- Mamma sier jeg aldri har sett lykkeligere ut, sier Kim-Daniel Sannes.

BLE SAMBOERE: Kim-Daniel Sannes og Camilla Monsen har blitt samboere utenfor Oslo. Foto: Tor Lindseth, Se og Hør
BLE SAMBOERE: Kim-Daniel Sannes og Camilla Monsen har blitt samboere utenfor Oslo. Foto: Tor Lindseth, Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Livet smiler til Kim-Daniel Sannes. I sommer flyttet han sammen med kjæresten Camilla Monsen (25), som han har vært sammen med i rundt to år.

– Vi har det utrolig fint sammen. Hun er så nydelig! sier Kim-Daniel til Se og Hør. Paret har vært gjennom både oppturer og nedturer. Da Kim-Daniel var deltager i «Skal vi danse» i fjor høst, valgte de å ta en pause i forholdet.

Camilla var ikke forberedt på mediepresset som fulgte med TV-showet, og Kim-Daniel var travelt opptatt med dansetreninger. Men de klarte aldri å legge følelsene til side, og kort tid etter at konkurransen var over, fant de tilbake til hverandre.

– Vi har prøvd å være fra hverandre, og det går ikke. Jeg sover ikke godt uten Camilla ved siden av meg, men når hun er der, sover jeg bedre enn jeg har gjort noen gang. Det er helt magisk, utbryter skuespilleren.1. juni tok paret forholdet et steg videre og flyttet inn i en stor leilighet utenfor Oslo sammen med sine to hunder. Sommeren er blitt brukt til å komme ordentlig på plass i deres nye hjem.

– Kim-Daniel er den mest ryddige og systematiske mannen jeg noen gang har møtt. Det gjør alt veldig enkelt, smiler Camilla.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.