FORELSKET: Shane Warne og Elizabeth Hurley klarte ikke å la være å sende hverandre små kjærtegn da de ble fotografer under Queenspark-lunsjen i Sydney i Australia fredag. Foto: KHAP / Grey Wasp / Splash News/ All Over Press
FORELSKET: Shane Warne og Elizabeth Hurley klarte ikke å la være å sende hverandre små kjærtegn da de ble fotografer under Queenspark-lunsjen i Sydney i Australia fredag. Foto: KHAP / Grey Wasp / Splash News/ All Over PressVis mer

Fant tilbake til hverandre

- De ser veldig forelsket ut.

SEOGHØR.NO: I høst ble det kjent at den britiske skuespilleren Elizabeth Hurley (48) og kjæresten Shane Warne (44) hadde tatt en pause i forholdet - etter at Hurley ble observert uten forlovelsesringen på.

Men den australske 44-åringen har jobbet iherdig med å vinne forloveden tilbake igjen, og fredag denne uken dukket de to forelsket opp på et arrangement i Sydney i Australia - og bekrefter dermed at paret har funnet tilbake til hverandre.

«De så svært forelsket ut, og klarte ikke å stoppe å kjærtegne hverandre foran fotografene», skriver HelloMagazine.

Paret forlovet seg høsten 2011 - bare tre måneder etter at skilsmissen mellom Hurley og den indiske tekstilkongen Arun Nayar (49) var offisielt blitt godkjent.

Etter å ha vært et par dager i Syndey reiser paret videre til Melbourne, den tidligere cricket-spillerens hjemby, for å tilbringe tid med Warnes familie.

I likhet med de fleste andre er Liz Hurley glad i å dokumentere fra livet sitt via sosiale medier, og la ut et bilde på Instagram av en nydelig solnedgang over det verdensberømte operahuset i Sydney:

LES OGSÅ: - Jeg er litt tyngre i dag