Scott Disick og Sofia Richie:

Fant tilbake til hverandre etter kun to dager

Stjerneparets brudd var av den korte sorten.

KORT BRUDD: For to dager siden ble bruddet mellom Scott Disick og Sofia Richie kjent. Nå har de funnet tilbake til hverandre. Foto: Splash News / NTB Scanpix
KORT BRUDD: For to dager siden ble bruddet mellom Scott Disick og Sofia Richie kjent. Nå har de funnet tilbake til hverandre. Foto: Splash News / NTB Scanpix Vis mer
Publisert

Kun to dager etter at det ble kjent at Scott Disick (35) hadde vært utro mot sin unge kjæreste, Sofia Richie (19), har duoen funnet tilbake til hverandre.

- De er sammen igjen, og jobber med å komme seg over problemene, forteller en kilde til Us Magazine.

Det er ett år siden realitystjernen og modellen ble observert hånd i hånd, og med det startet romanseryktene for fullt.

Duoen har delt flere bilder av hverandre i sosiale medier det siste året, og har flere ganger vært på ferie sammen.

Selv om alt kan ha sett ut til å være fryd og gammen fra utsiden, skal Scott ha hatt problemer med å binde seg til kun én dame om gangen, noe som nylig førte til at Sofia fikk nok.

- Sofia dumpet Scott. Han roter rundt når han drikker, sa en kilde til People da bruddet var et faktum.

Saken fortsetter under.

MIAMI: Scott skal ha vært utro mot Sofia under en tur til Miami. Hit har duoen dratt på ferie sammen flere ganger. Foto: NTB Scanpix
MIAMI: Scott skal ha vært utro mot Sofia under en tur til Miami. Hit har duoen dratt på ferie sammen flere ganger. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Nettstedet Us Weekly snakket på søndag med en kilde som forklarer at bruddårsaken er utroskap.

- Scott var utro mot henne i Miami. Sofia fant ut av det og fortalte til og med faren sin om det. Han sa at hun måtte avslutte forholdet, fordi forholdet med Scott er ekstremt giftig for henne, sier kilden.

Fortalte alle om bruddet

Sofia skal ha funnet ut av Scotts tabbe i Miami etter at de nylig kom tilbake etter en ferie på St. Bart's. Det skal ha skapt store problemer i forholdet deres.

- Han dro derfor til Wyoming, og der ble han fotografert sammen med en annen kvinne, og det var dråpen som fikk begeret til å renne over for Sofia, sier kilden.

Det skal ha vært Scott som selv fortalte folk om bruddet da han torsdag deltok under et arrangement i forbindelse med Kanye Wests nye album.

Saken fortsetter nedenfor.

FAMILIE: Scott er ekskjæresten til Kourney Kardashian. Sammen har de tre barn. Foto: NTB Scanpix
FAMILIE: Scott er ekskjæresten til Kourney Kardashian. Sammen har de tre barn. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Kommenterte ryktene

Da det kom frem at Scott hadde vært utro og at dette skal ha ført til bruddet mellom paret, tok Scott til Instagram og kommenterte ryktene.

«Vi ante ikke at vi hadde slått opp, men takk for at dere tenker på oss», skrev han på sin Instagram-story.

Sofia, på sin side, har ennå ikke kommentert hendelsen. Sist hun delte et bilde av realitystjernen var i slutten av mai, da Scott hadde bursdag.

A post shared by Sofia Richie (@sofiarichie) on

«Gratulerer med dagen, babe! Takk for at du er du. Elsker deg», skrev hun under bildet.

Misfornøyd far

I slutten av februar fortalte tenåringskjærestens berømte far, artisten Lionel Richie (68), hva han synes om datterens forhold.

I et intervju med Daily Telegraph uttalte artisten, mest kjent for hitlåten «Hello», at han mener forholdet bare er en opprørsfase i datterens liv, og at han derfor velger å ikke blande seg i sin 19-årige modelldatters forhold.

Saken fortsetter under bildet.

DET ER BARE EN FASE: Lionel Richie mener at datterens forhold til Scott Disick er en fase, og at det kommer til å gå over. Foto: NTB Scanpix
DET ER BARE EN FASE: Lionel Richie mener at datterens forhold til Scott Disick er en fase, og at det kommer til å gå over. Foto: NTB Scanpix Vis mer

- Det er bare en fase og jeg kommer til å stå helt rolig i hjørnet, ta meg en god drink og ikke lage så mye lyd.

Han sa videre at datteren minner han om ham selv da han i den samme alderen annonserte sin store kjærlighet, og at han nå forstår sine egneforeldrenes reaksjon mye bedre.

- Når man er 19 år, så tror man at man vet alt, sa han.

LES OGSÅ: Sangstjernen bygger mur rundt huset sitt

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer