Fant tilbake til hverandre etter Britneys sammenbrudd

Popstjernens foreldre fant kjærligheten igjen åtte år etter bruddet.

SAMMEN IGJEN: Britneys foreldre, Jamie og Lynne Spears, skal ha funnet tilbake til hverandre, åtte år etter at de skilte lag.  Foto: All Over Press
SAMMEN IGJEN: Britneys foreldre, Jamie og Lynne Spears, skal ha funnet tilbake til hverandre, åtte år etter at de skilte lag. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Popstjernen Britney Spears (28) har hatt noen tøffe år, etter at hun gikk gjennom sine mye omtalte og svært offentlige sammenbrudd i 2007 og 2008.

Men én positiv ting har kommet ut av 28-åringens livskrise - mamma Lynne Spears og pappa Jamie Spears har nemlig funnet tilbake til hverandre, skriver Us Magazine.

Ifølge ukebladet skal popstjerneforeldrene, som skilte seg i 2002, ha kommet mye tettere på hverandre som følge av datterens sammebrudd, og kjærligheten skal sakte men sikkert ha begynt å blomstre opp igjen mellom de to.

Lynne og Jamie, som også har barna Bryan (33) og Jamie Lynn (19) sammen, skal ifølge kilder ha funnet tilbake til hverandre allerede i fjor sommer, men det er først nå i høst at de har vist kjærligheten offentlig.

Forrige lørdag ble de også sett i het omfavnelse på L.A-klubben Boudoir.

- Det er fortsatt mye kjærlighet der. Det har skjedd sakte, men de har vært gjennom så mye, sier en kilde.
 
Jamie er fortsatt utnevnt som datterens formynder, og både han og Lynne har hatt en svært aktiv rolle i datterens liv etter krisen de siste årene.

- Det er logisk å bli sammen igjen. Båndet mellom dem er sterkere nå, sier kilden videre.

Jamie og Lynn har også hatt en aktiv rolle i oppdragelsen av Britneys små sønner, Sean Preston (5) og Jayden James (4), samt Jamie Lynns datter Maddie (2).

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ:   - Truet med å ta sitt eget liv

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer