SA NEI: Mari Edvardsen sa nei til «Jakten»-bonden Jostein Sundby  (bildet). Nå har hun funnet tilbake til eks-kjæresten. Foto: TV 2
SA NEI: Mari Edvardsen sa nei til «Jakten»-bonden Jostein Sundby (bildet). Nå har hun funnet tilbake til eks-kjæresten. Foto: TV 2 Vis mer

Fant tilbake til ekskjæresten

Mari Edvardsen vraket «Jakten»-bonden Jostein Sundby, men forble ikke singel lenge...

Publisert
SEHER.NO:   Mari Edvardsen valgte i går å si nei til blåbærbonden Jostein Sundby (50) i TV 2-programmet «Jakten på kjærligheten», men beholdt ikke singel-statusen lenge.

Til Se og Hør bekrefter nemlig 43-åringen at hun har blitt sammen med sin ekskjæreste Dag Olsen (42). Paret flyttet fra hverandre i januar, etter å ha vært sammen i fem år.

- Dag og jeg har pratet veldig mye sammen den siste tiden. De fem årene vi har bak oss har vært fantastiske. Vi har fått mer orden på livene våre, og den store kjærligheten har igjen dukket opp mellom oss.

Mari avviser imidlertid ryktene om at hun fant tilbake til Dag- som driver blikkenslagerfirmaet Eidsvoll Taktekking AS - mens hun datet Jostein i «Jakten på kjærligheten».

- Vi har hatt en viss kontaktettersom vi har hatt delt omsorg for våre to hunder, men vår kjærlighet har ikke blusset opp igjen før nå etter at jeg var ferdig med opptakene av «Jakten på kjærligheten», sier hun til Se og Hør, som har bilder av det forelskete paret.

Paret planlegger nå å reise på ferie sammen over nyttår.

Til Seher.no sier Mari at hun ikke angrer på at hun sa nei til Jostein.

- Jeg har det bare bra for tiden. Jeg er veldig glad. Livet er veldig godt akkurat nå.

Bli fan av Seher.no på Facebook her


Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Dette kom aldri fram på TV

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer