Anniken Jørgensen bekrefter forhold:

Fant tilbake til eksen

«Annijor» og Anders Gran har funnet tilbake til hverandre.

GJENFORENT MED EKSEN: Anniken Jørgensen og Anders Gran bekrefter at de har funnet tilbake til hverandre. Foto: Nina Hansen/ Dagbladet
GJENFORENT MED EKSEN: Anniken Jørgensen og Anders Gran bekrefter at de har funnet tilbake til hverandre. Foto: Nina Hansen/ Dagbladet Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Influenseren Anniken Englund Jørgensen (23), også kjent som «Annijor», har i flere år vært svært åpen om forholdet med ekskjæresten Anders Gran (27).

Fansen har fått følge forholdet tett gjennom blant annet hennes egen Instagram-konto, og gjennom TV 2-serien «Bloggerne», der 23-åringen var å se i seks sesonger.

Det tidligere paret var sammen først i to år, før de hadde et «av og på»- forhold i rundt to år før forholdet tok slutt i 2017.

Nå skal paret ha funnet tilbake til hverandre. Det bekrefter influenseren overfor Se og Hør.

Avsløringen kommer etter at 23-åringen la ut et bilde på sin egen Instagram-konto, der man kan se paret holde hender.

View this post on Instagram

🤍

A post shared by A N N I J O R (@annijor) on

Holdt kontakten

Da Se og Hør tok en prat med 23-åringen under Vixen Awards tidligere i år, kunne Anniken avsløre at hun fortsatt holdt kontakten med ekskjæresten.

- Det er ikke noe mer enn det har vært de tre siste årene, vi vil jo gjerne få det til, fortalte hun til Se og Hør, og la til:

- Men så er det nok for det beste at det ikke funker.

Nå ser det dermed ut til at duoen har bestemt seg for å prøve igjen, til tross for at de lever forskjellige liv.

- Vi har forskjellig tilnærming til visse ting, som kan gjøre det litt problematisk for oss å leve sammen - selv om vi begge ønsker å få det til, forklarte Anders overfor Se og Hør tidligere i år.

Følelser for hverandre

Den gang fortalte han at eksene snakket sammen så å si hver dag, ifølge ham selv, og 27-åringen la ikke skjul på at bloggeren har en spesiell plass i hjertet hans, tross bruddene.

- Vi har ennå følelser for hverandre, noe vi har holdt for oss selv i en ganske lang stund.

FLAUSE: Anniken Jørgensen sendte en direktemelding til Karpes Chirag Patel. Her forteller hun om hvordan det gikk. Video: Thea Hope. Reporter: Ingebjørg Iversen / Rød Løper Vis mer

Da Anders fikk spørsmål om han kunne tenke seg å bli sammen med influenseren igjen, var svaret klart og tydelig.

- Selvfølgelig, men det er ikke alltid så enkelt. Forhåpentligvis klarer vi å få det til igjen, men det er viktig for oss begge å være realistiske i en slik situasjon.

SPESIELT: Blogger Anniken Jørgensen har fått flere bilder slettet fra Instagram, og synes det er skikkelig spesielt. Reporter: Henriette Eilertsen Video: Thea Hope/Rød Løper Vis mer

LES OGSÅ: Prøver å stoppe Anniken Jørgensens bok

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer