Fant tilbake til eksen

- Paula følte seg ensom etter tragedien.

FÅR EN NY SJANSE: Paula Abdul har tatt ekskjæresten J.T. Torregiani inn i varmen igjen. Foto: Stella
FÅR EN NY SJANSE: Paula Abdul har tatt ekskjæresten J.T. Torregiani inn i varmen igjen. Foto: Stella Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
LOS ANGELES (Seher.no): "American Idol"-dommeren Paula Abdul (46) fikk seg litt av et sjokk da den tidligere "American Idol"-deltageren Paula Goodspeed (30) ble funnet død utenfor huset hennes i november.

Goodspeed hadde lenge forfulgt Idol-dommeren, og i følge foreldrene ble det hele beskrevet som "en unaturlig besettelse". Kvinnen ble funnet livløs i bilen sin utenfor huset til 80-talls stjernen etter en overdose.

Etter den tragiske hendelsen har Abdul valgt å ta noen nye store avgjørelser i livet sitt. Først bestemte hun seg for å selge huset, og nå har hun også valgt å ta ekskjæresten J.T. Torregiani (34) tilbake, skriver In Touch Weekly.

Paret var sammen i åtte måneder før Abdul gjorde det slutt etter en heftig krangel i sommer. Etter bruddet begynte Torregiani å plage 46-åringen, men det ser nå ut til å være glemt.

- Paula følte seg ensom etter selvmordet, og tragedien fikk henne til å innse hvor mye hun har savnet å ha J.T. som kjæreste, forteller en venn av henne til bladet.

Det skal ha vært Abdul som rakk ut hånden til eksen, og selv om det nå ser ut til å gå bra mellom dem igjen er de fremdeles forsiktige med å vise seg sammen.

- De ønsker ikke å offentliggjøre forholdet før de er sikre på at det vil holde denne gangen, sier kilden.

Har du tips om norske modeller? Tips oss på [email protected]!

LES OGSÅ: Renser huset for spøkelser

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer