Fant tilbake til eksen

- Mamma liker ham og hun er overbevist om at vi kommer til å gifte oss, sier Chantelle Houghton.

BITTERT BRUDD: I septemner ble det slutt mellom Chantelle Houghton og den profesjonelle slåsskjempen Alex Reid, som tidligere var gift med glamourmodellen Katie Price. Foto: FAME FLYNET
BITTERT BRUDD: I septemner ble det slutt mellom Chantelle Houghton og den profesjonelle slåsskjempen Alex Reid, som tidligere var gift med glamourmodellen Katie Price. Foto: FAME FLYNET Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: I fjor ble det slutt mellom reality-stjernen Chantelle Houghton (29) og forloveden Alex Reid (38) etter at han skal ha hatt orgier i huset mens Chantelle gikk gravid med datteren deres Dolly (10 mnd). Nå smiler endelig lykken til henne igjen.

Chantelle har nemlig funnet tilbake til en tidligere eks-kjæreste og er svært fornøyd med hvordan tingene utvikler seg mellom dem.

- Jeg møtte eksen min sist uke og vi hadde en kjempe hyggelig kveld sammen. Mamma hadde Dolly, så han ble med hjem til meg og vi hadde et par glass vin mens vi snakket. Han fortalte at han savnet meg, og jeg sa at jeg savnet han også. Vi diskuterte at jeg ikke hadde vært klar for et seriøst forhold forrige gang, og han forsto meg helt, sier TV-stjernen ifølge Contactmusic.com.

- Selvom det fremdeles er tidlig, så håper jeg dette er starten på noe. Mamma liker ham og hun er overbevist om at vi kommer til å gifte oss, og at det er derfor han dukket opp i livet mitt igjen nå.

Houghton, som tidligere har vært gift med musikeren Samuel Preston (31), datet nylig en annen mann, men har bestemt seg for å fokusere på sin ikke navngitte eks-kjæreste fordi hun kjenner ham godt nok til å kunne stole på ham.

- Det blir ikke noe mer mellom meg og gutten som sendte meg blomster, fordi jeg har problemer med å stole på menn etter forholdet mitt med Alex. Derfor føler jeg meg tryggere med en jeg allerede kjenner fra før, skrev hun i sin egen spalte for New! magazine, ifølge nettstedet.LES OGSÅ: - Jeg har fått 20 år ekstra å leve

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer