GAMMEL FLAMME: Rihanna skal ha funnet tilbake til eks-kjæresten Dudley O'Shaughnessy.  Foto: Stella Pictures
GAMMEL FLAMME: Rihanna skal ha funnet tilbake til eks-kjæresten Dudley O'Shaughnessy. Foto: Stella PicturesVis mer

Fant tilbake til eksen

Rihanna skal igjen være sammen med Dudley O'Shaughnessy.

SEOGHØR.NO: Rihanna (25) blir stadig koblet til nye menn, og nå skal hun ifølge The Sun ha funnet tilbake til en gammel flamme.

Artisten fikk mye oppmerksomhet for sin «We Found Love»-video fra 2011 der hun også startet en romanse med sin medspiller - den britiske bokseren og modellen Dudley O'Shaughnessy.

- Rihanna og Dudley var veldig opptatt av hverandre da de datet for et par år siden. De hadde det veldig fint og endte ting vennskapelig da all reisingen ble et problem. Det har vært lett for dem å finne tilbake til hverandre og fortsette der de slapp, sier en venn av Rihanna til The Sun.

Den sexy sangeren skal ikke være på utkikk etter et seriøst forhold og har også funnet tonen med rapperen Asap Rocky.

FLØRT NR 2: Rihanna har også funnet tonen med rapperen Asap Rocky.  Foto: All Over Press
FLØRT NR 2: Rihanna har også funnet tonen med rapperen Asap Rocky. Foto: All Over Press Vis mer

25-åringen har i det siste tilbrakt mye tid i London og det var her romansen begynte. O'Shaughnessy la ikke skjul på at han ønsket å se RiRi igjen og publiserte gamle bilder av dem sammen på Twitter - få dager før sangerens ankomst i Storbritannia.

BRUDD: Tidligere i mai fortalte Chris Brown at han og Rihanna ikke lenger er kjærester. Her fra en basketballkamp i romjulen i fjor. Foto: All Over Press
BRUDD: Tidligere i mai fortalte Chris Brown at han og Rihanna ikke lenger er kjærester. Her fra en basketballkamp i romjulen i fjor. Foto: All Over Press Vis mer

Rihannas venner skal være glade for at hun har funnet tilbake til briten - fordi det får tankene vekk fra hennes voldelige av-og-på-kjæreste Chris Brown.

LES OGSÅ: - Hold dere unna, for faen