Hilary Duff:

Fant tilbake til eks-kjæresten

- Alle gode ting er tre, sier skuespiller Hilary Duff om gjenforeningen med Matthew Koma.

KJÆRLIGHETEN BLOMSTRER: Den amerikanske skuespilleren Hilary Duff og artist Matthew Koma klinte til i gatene i Los Angeles tidligere denne uken. Foto: Lies Angeles / MEGA
KJÆRLIGHETEN BLOMSTRER: Den amerikanske skuespilleren Hilary Duff og artist Matthew Koma klinte til i gatene i Los Angeles tidligere denne uken. Foto: Lies Angeles / MEGA Vis mer

(Se og Hør): I mars gjorde skuespiller Hilary Duff (30) det slutt med kjæresten Matthew Koma (30) på grunn av deres hektiske timeplaner.

Nå, åtte måneder senere, bekrefter «Younger»-stjernen at romansen har blusset opp igjen.

Tirsdag denne uken ble Duff og den amerikanske sangeren avbildet i gatene i Los Angeles, der de ikke klarte å skjule sin begeistring for hverandre.

I et intervju med talkshowet «The Talk» tidligere på dagen sammenlignet hun forholdet deres med stjerneparet Selena Gomez og Justin Bieber, som også nylig fant tilbake til hverandre.

- Det går fantastisk bra. Jeg mener, dette er tredje gang vi dater og jeg tror det Gomez sier har mye fortjeneste til det. Timing har så mye å si. Alle gode ting er tre, strålte hun, ifølge People.

Saken fortsetter nedenfor.

BLE SLUTT: I januar viste Hilary Duff og Matthew Koma seg offentlig sammen for første gang. Kun måneder senere gikk de fra hverandre. Foto: NTB scanpix
BLE SLUTT: I januar viste Hilary Duff og Matthew Koma seg offentlig sammen for første gang. Kun måneder senere gikk de fra hverandre. Foto: NTB scanpix Vis mer

- Kan alltid funke igjen

Duff og Koma var sammen i noen få måneder før de gikk hver til sitt i mars. De siste månedene har skuespilleren hintet om en gjenforening, da hun har delt flere bilder sammen med Matthew på Instagram.

- Jeg tror at man har en historie og en fortid med en man elsker, og bare fordi det ikke fungerer første gang eller andre gang, så lenge det ikke er for mye skade skjedd, så kan det alltid fungere igjen, sa hun da hun gjestet «The Talk».

Det virket for øvrig ikke som at bruddet mellom dem var helt uten dramatikk. I mars slettet Hilary nemlig alle spor av forholdet deres på sosiale medier.

- Matthew vet ikke hva han gjorde galt. De hadde det så gøy sammen. Det virker som om ikke Hilary vil ha noe som helst med ham å gjøre lenger, sa en kilde til nettstedet Radar Online.

Saken forsetter nedenfor.

🍣🙎🏻‍♂️💋💋💋. .

Et innlegg delt av Hilary Duff (@hilaryduff)

Udramatisk skilsmisse

Fra 2010 til 2016 var «Lizzie McGuire»-stjernen gift med ishockeyspilleren Mike Comrie (37) som hun har sønnen Luca (5) sammen med.

I et intervju med Cosmopolitan forklarte 30-åringen at det ikke var noe ondt blod mellom det tidligere ekteparet etter bruddet.

- Jeg vil ikke høres bitter ut, for det er jeg definitivt ikke, men jeg vet ikke om det er meningen at folk skal være sammen for alltid. Det skjer ting i løpet av et langt forhold, og man kan ikke alltid kjempe imot det, sa Hilary Duff til magasinet.

Saken fortsetter nedenfor.

GODE VENNER: Hilary Duff og eksmannen, Mike Comrie, har beholdt det gode vennskapet for sønnens skyld. Paret var gift fra 2010 til 2016. Foto: NTB scanpix.
GODE VENNER: Hilary Duff og eksmannen, Mike Comrie, har beholdt det gode vennskapet for sønnens skyld. Paret var gift fra 2010 til 2016. Foto: NTB scanpix. Vis mer

Skuespilleren og Comrie giftet seg i Santa Barbara i august 2010. Da var Hilary kun 22 år gammel.

- Jeg hadde jobbet siden jeg var 11 eller 12, så det å ta den avgjørelsen i ung alder virket riktig for meg. Kanskje det ikke var riktig, men mesteparten av tiden vi var sammen var vi veldig lykkelige, sa hun til Cosmopolitan i 2015.

Purest kinda wuvvv

Et innlegg delt av Hilary Duff (@hilaryduff)

LES OGSÅ: - Det er slutt mellom dem