Fant tilbake til eks-kjæresten

En måned etter bruddet blomstrer kjærligheten igjen for TV-stjernen.

<strong>FANT TILBAKE TIL HVERANDRE:</strong> TV-stjernen Sofia Vergara og Nick Loeb så ikke ut som eks-kjærester da de i helgen dro på byen sammen i New York. Nå melder bladet Life & Style at de to skal ha blitt sammen igjen - en måned etter bruddet. Foto: All Over Press
FANT TILBAKE TIL HVERANDRE: TV-stjernen Sofia Vergara og Nick Loeb så ikke ut som eks-kjærester da de i helgen dro på byen sammen i New York. Nå melder bladet Life & Style at de to skal ha blitt sammen igjen - en måned etter bruddet. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: TV-stjernen Sofia Vergara (39) - kjent fra TV 2-serien «Modern Family»- opplevde for en måned siden hjertesorg, da det ifølge flere amerikanske medier ble slutt mellom henne og kjæresten Nick Loeb.

Men nå kan Vergara smile igjen. Ifølge bladet Life & Style har eks-kjærestene, som møttes for første gang for to år siden, igjen blitt sammen.

Natt til fredag ble de to sett på byen sammen i New York, og stemningen skal ha vært svært god.

- De var på en privatfest, før de gikk sammen til den eksklusive klubben Soho House. Der satt de sammen med venner på takterrassen. De er definitivt sammen igjen, sier et øyenvitne til bladet.

Paret skal ha forlatt utestedet hånd i hånd.

Etter daten har turtelduene blitt observert sammen flere ganger.

Hverken Sofia Vergara eller Nick Loeb har foreløpig kommentert nyheten om at de skal være sammen igjen.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Vergara ble nektet å komme inn på bar

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer