Fant skuespillerens mor med avkappet hode

Da politiet kom, skal de ha funnet skuespilleren med Bibel i hånden.

LAGT I BAKKEN MED STØTPISTOL: Skuespilleren Michael Brea har blitt tatt med til psykiatrisk vurdering etter at politiet fant ham i leiligheten til sin mor rett etter at hun hadde fått hodet kuttet av med et samuraisverd.
LAGT I BAKKEN MED STØTPISTOL: Skuespilleren Michael Brea har blitt tatt med til psykiatrisk vurdering etter at politiet fant ham i leiligheten til sin mor rett etter at hun hadde fått hodet kuttet av med et samuraisverd. Vis mer
SEHER.NO: Brooklyn-politiet i New York ante ikke hva som ventet dem, da de tirsdag rykket ut til en leilighet i området, som tilhørte moren til skuespiller Michael Brea (31).

Da politiet kom fram i 2.20 tiden i lokal tid, skal de ha funnet Brea - som har spilt i både TV-serien «Ugly Betty» og filmen «Step Up: 3D» - med en Bibel i hånden.

Inne i leiligheten lå ifølge nettstedet TMZ.com Breas mor, Yannick (55) død. Hodet hennes skal ha vært kuttet av med et samuraisverd og leiligheten var tilgriset av store mengder blod.

Brea skal ha vært så vanskelig å roe ned, at politiet måtte bruke en elektrisk støtpistol, skriver nettstedet.

En nabo har ifølge nettstedet sagt til TV-kanalen WPIX at han hørte Michael Brea  jage sin mor rundt i huset, mens han siterte Bibelen, før hun ble funnet død.

- Jeg hørte ham jage henne rundt, før det kom et høyt skrik. Da fikk jeg faren min til å ringe 911.

Brea er foreløpig ikke formelt siktet eller arrestert for drapet, men har blitt tatt med til psykiatrisk evaluering.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ:  TV-stjerne arrestert for fyllekjøring