- Fant skitne underbukser på soverommet

Ravis skattejakt ga uventete resultater. Se video!

PÅ SKATTEJAKT: Ravi leter etter skjulte verdigjenstander i vanlige nordmenns hjem i det nye TV3-programmet «Skjulte skatter». Foto: TV3
PÅ SKATTEJAKT: Ravi leter etter skjulte verdigjenstander i vanlige nordmenns hjem i det nye TV3-programmet «Skjulte skatter». Foto: TV3 Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Se klipp fra «Skjulte skatter» nederst i saken!

SEOGHØR.NO: Etter å ha ledet populære programmer som «Idol», «Landeplage», «X-Faktor» og «Småbruket» er Ravi (36), eller Ivar Christian Johansen som han egentlig heter, igjen tilbake på skjermen. Denne gangen skal han rote rundt i de norske hjem på jakt etter ting av verdi i «Skjulte skatter» som har premiere på TV3 mandag kveld.

- Det har vært veldig gøy. Vi ble servert kaffe og boller og det har bare vært kos. Jeg er mer meg selv her enn i andre tidligere programmer, sier Ravi om innspillingen. 

Sammen med antikvitetsekspert Ellen Ørnes har han tatt et dyp dykk i folks hjem for å finne gamle gjenstander som auksjoneres bort til høystbydende. Men ikke alt egner seg til å selges. 

- Vi tar oss greit til rette hjemme hos folk. Det hendte jeg fant skitne underbukser når jeg lette rundt på soverommet, men det lærte jeg meg raskt å unngå, spøker den folkekjære programlederen. 

Over 40 hjem har de besøkt siden innspillingen startet ved juletider, og 36-åringen synes det har vært en fin opplevelse å få reise rundt på skattejakt i Norge.

- Vi ringte på klokken ni om morgenen og tilbrakte hele dagen med en familie. I motsetning til i andre programmer var det vanlige folk som ikke var medievante, og vi visste ikke alltid hva vi skulle snakke om. Men det var nettopp det som var så spennende.  

Mange blir overrasket når de skjønner at gamle gjenstander og arvegods har større verdi enn først antatt. Selv samler Ravi på musikkinstrumenter, og har en spesiell forkjærlighet for syntizizerere og orgler. 

- De har jeg litt for mange av. Det er en dyr og tung hobby.

Programmet handler om folks eiendeler, og Ravi mener materialisme ikke bør være en negativ betegnelse. 

- Jeg har lært at materialisme kan være så mangt. En vi snakket med, mente at alle gjenstander har en sjel. For mange handler det ikke om penger, men om glede over ting. 
 
I motsetning til mange kjendiser som ikke liker å se seg selv på TV, ser Tønsbergenseren frem til TV-premieren  

- Når man har laget en låt eller vært med i et TV-program er det alltid et vannvittig kick når det skal vises for folk, mener Ravi. 


«Skjulte skatter» går på TV3 mandag til torsdag kl. 19.30. 
LES OGSÅ: - Jeg var lei av Ravi

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer