LETTET: Aylar var meget lykkelig da hun fant hunden sin torsdag.  Foto: Scanpix
LETTET: Aylar var meget lykkelig da hun fant hunden sin torsdag. Foto: ScanpixVis mer

Fant Siba etter fire døgn

Fire dager med leting ga resultater.

SEOGHØR.NO: Det var SeogHør.no som først omtalte at Aylar Lies (29) hund Siba hadde forsvunnet. Tirsdag ble det også satt i gang sporhunder og klarsynte for å finne den lille chihuahuaen. 

Nå har Aylar funnet hunden sin.

- JAAA!! Etter fire døgn i fortvilelse, sorg og fortvilelse er Siba endelig funnet i god behold!! Uendelig mange takk til alle frivillige som har bidratt i leteaksjonen. Kommer tilbake med mer info når vi har kommet til hektene igjen, skriver hun på sin Instagram. 

Tidligere i dag fortalte Aylar følgende til SeogHør.no: 

- Jeg fant henne nå nettopp i nabolaget hvor hun stakk av. Det var 30 meters avstand til henne, men hun ble redd og tok rakettfart og løp avgårde igjen. Vi har lett i over tre døgn, så det er sykt frustrerende at hun stikker hver gang hun blir observert, skriver Aylar i en tekstmelding til SeogHør.no

Hun legger til:

- Jeg har jo hatt henne i fem måneder og hun har hatt det veldig vondt før jeg hentet henne. Derfor er hun redd, sier hun.

Mandag utlovet Aylar en dusør på 20 000 kroner til de som klarte å spore henne opp. Aylar kjøpte chihuahuaen for 17 000 i fjor. Fra før har Aylar hunden Amada som nå er 11 år gammel. Amada har også vært med i letingen etter sin stesøster.  

LES OGSÅ: - Singellivet var ikke bra for helsen min