BARE GODE VENNER: Romanseryktene har svirret rundt Lene Alexandra og Tom-Erik. Men nå skal kjekkasen ha funnet seg en annen dame.  Foto: SCANPIX
BARE GODE VENNER: Romanseryktene har svirret rundt Lene Alexandra og Tom-Erik. Men nå skal kjekkasen ha funnet seg en annen dame. Foto: SCANPIXVis mer

Fant seg ny kjæreste

Lene Alexandra kan bare glemme sin barske dansepartner...

SEHER.NO: Da Tom-Erik Nilsen (22) entret parketten med Lene Alexandra Øien (26) som sin dansepartner, begynte romanseryktene raskt å svirre.

"Jeg må innrømme at jeg var sjenert da vi begynte å danse sammen. Jeg har fortsatt problemer med å se ham i øynene, men jeg håper jeg vil få det til ganske snart. Jeg tror det blir lettere når vi blir bedre kjent", skrev Lene Alexandra Øien i bloggen sin tidligere i høst.

Men Lene Alexandra kan nå glemme sin barske dansepartner. Han bekrefter nemlig overfor Her og Nå at han ikke lenger er singel, og har funnet tonen med en spesiell dame.

Tidligere har Lene Alexandra og Tom-Erik verken bekreftet eller avkreftet noen romanse, men innrømmer at de har et godt øye til hverandre.

- Lene og jeg har det veldig gøy sammen, og hun er kjempesøt jente! Men vi er ikke kjærester, sier Tom-Erik til Her og Nå.

- Han er jo veldig kjekk. Det var som å få sjokolade foran truten uten å kunne spise den. Rart det der, altså, sier Lene Alexandra til HENNE.

Da Tom-Erik i 2006 var dansepartneren til Tone Damli Aaberge (20), begynte også romanseryktene raskt å svirre - til tross for at Tom-Erik da var kjæreste med Anne Therese Samdal-Rasmussen.

Men kort tid etter "Skal vi danse" tok forholdet slutt...

Har du et tips om "Skal vi danse"-kjendisene? Tips oss på seher@seher.no

LES OGSÅ: Her er "Skal vi danse"-bruddene