Fant seg ny dame etter bruddet

Russel Brand har funnet lykken igjen etter skillsmissen med Katy Perry.

TODELT STEVNEMØTE: Russell og Isabella spiste først lunsj, før de dro på handletur i jakten på sko sammen. Foto: Fame Flynet
TODELT STEVNEMØTE: Russell og Isabella spiste først lunsj, før de dro på handletur i jakten på sko sammen. Foto: Fame Flynet Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Komikeren Russell Brand (37) er for tiden aktuell på norske kinoer i filmen «Rock of Ages». Nå har han i tillegg funnet tonen med Isabella Brewster. Lillesøsteren til «Dallas»-stjernen Jordana.

De to ble observert for kort tid siden i området kjent som Larchmont Village, i Los Angeles. Der hadde de spist lunsj sammen, før de besøkte flere skobutikker sammen.

Det er litt over et halvt år siden Russel og sangerinnen Katy Perry tok ut skillsmisse etter 15 måneders ekteskap. Også Katy har funnet kjærligheten med andre siden den gang. Ryktene svirrer om at det er noe mer mellom henne og låtskriveren John Mayer. 

Russel er tydeligvis glad i å utforske damene som ungkar igjen. Bare for få dager siden streiket han på filmsettet da en kvinnelig assistent nektet å vise ham puppene sine.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her
 
Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255
 
Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.
 
LES OGSÅ: Tiger stormet bryllupsfesten  

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer