MENGER SEG: Her er Tyra på den røde løperen til Times feiring av verdens 100 mest innflytelsesrike mennesker.  Foto: ALL OVER PRESS
MENGER SEG: Her er Tyra på den røde løperen til Times feiring av verdens 100 mest innflytelsesrike mennesker. Foto: ALL OVER PRESSVis mer

Fant seg 14 år yngre mann

Supermodellen Tyra Banks koste seg med ung bokser.

SEOGHØR.NO: Tyra Banks (38) er både modell, og kjent fra tv-serien «Americas Next Top Model» som har gått på TV3 i Norge.

Sist uke ble skjønnheten observert på hotellet Palihouse i Los Angeles, sammen med den 24 år gamle bokseren, Robert Evans.

Evans var tidligere bokser. Nå er han blitt modell, som har jobbet for både Calvin Klein og Givenchy. Han skal også bli en av de nye dommerne i «Americas Next Top Model», som hittil har gått i 18 sesonger på amerikansk tv.

Robert og Tyra drakk angivelig martinier sammen, før han la armen over Tyra, og hun fulgte han til soverommet.

- De holdt hender ved bordet og stirret intenst inn i øynene på hverandre. Du kunne smake på kjemien mellom dem, sier en kilde ifølge RadarOnline.

I fjor høst ble det slutt mellom Tyra Banks (38) og finansmannen John Utendahl (54) etter at de to hadde vært kjærester i en årrekke. Og tidligere år fant hun seg en ny kjæreste i Bali, som det tilsynelatende er over med nå. 

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på 2255@shf.no, ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Hun er Norges Tyra Banks