SJEKKET TELEFONEN: Nereida fant pikante tekstmeldinger på Cristiano Ronaldos telefon. Kort tid etter dumpet han henne på sms.
SJEKKET TELEFONEN: Nereida fant pikante tekstmeldinger på Cristiano Ronaldos telefon. Kort tid etter dumpet han henne på sms.Vis mer

Fant Ronaldos sex-tekstmeldinger

Nå fjerner ekskjæreste kjærlighetstatoveringen.

SEHER.NO: Fotballproffen Cristiano Ronaldos (23) påståtte sidesprang har fått skylden for at forholdet til skjønnheten Nereida Gallardo (24) raknet.

Nå tar endelig den forsmådde ekskjæresten bladet fra munnen og avslører i et TV-intervju at Manchester United-stjernen var utro mens de var sammen. Det oppdaget hun da hun fant sexy tekstmeldinger fra en annen kvinne på fotballstjernens mobil.

- Da vi var sammen, sjekket jeg mobilen hans. Og jeg fikk meg litt av en overraskelse - på spansk. Den andre kvinnen var spansk. Enten det, eller fra Miami, forteller modellen fra Mallorca ifølge The Sun i et intervju med spansk TV.

- Det virket som han alltid lekte med jenter gjennom tekstmeldinger, så jeg sa til ham: "Hvis du vil leke disse lekene får du si det til meg, så kan jeg skru på telefonen min og velge og vrake", forteller Nereida.

Selv opplevde hun at Ronaldo til slutt dumpet henne via sms.

Men selv om forholdet nå er over, er det likevel flere ting ved ekskjæresten det ikke er så lett å glemme - blant annet tatoveringen av hans initialer på Nereidas håndledd, som hun fikk laget før hun fant de pikante tekstmeldingene.

Nå som modellen er sikker på at Ronaldo var utro har hun imidlertid ingen planer om å beholde kroppskunsten særlig lenge.

- Jeg skal få den fjernet. Moren min jobber for en hudlege som fjerner tattoveringer, og han skal ta den bort for meg.

LES OGSÅ: - Ronaldos elskerinne er en hore

Har du tips om kjendisene? Tips oss på seher@seher.no