LYKKELIGE: Stig Kjos og Natalia Davadi ble kjærester etter at Trondheimsjenta vant "Ungkaren 20 vs. 40" på TVNorge. Foto: TVNorge
LYKKELIGE: Stig Kjos og Natalia Davadi ble kjærester etter at Trondheimsjenta vant "Ungkaren 20 vs. 40" på TVNorge. Foto: TVNorgeVis mer

- Fant på hele historien

Ungkaren-Natalias flysex var rett og slett rent oppspinn.

SEHER.NO: Det var i vår at det ble klart at Natalia Davadi var den som gikk av med seieren i TVNorges "Ungkaren 20 vs. 40". Dermed ble det hun som endte opp med ungkaren Stig Kjos, et forhold som fortsatt lever i beste velgående.

Forrige uke kastet Natalia klærne i FHM, der hun bokstavelig talt viste nye sider ved seg selv. Til bladet forteller hun at hun er drittlei av å være "søte-Natalia". Samtidig meddelte hun at hun er medlem i den berømte 10.000-metersklubben - at hun har hatt sex med en brasiliansk surfer i et fly.

Men ifølge henne selv nå i ettertid, var dette bare rent oppspinn.

- Stig ble ikke sinna
- He he, det var en historie som jeg laget. Vi hadde aldri sex på det flyet. Journalisten spurte meg om jeg var medlem av 10.000-metersklubben, men jeg visste ærlig talt ikke hva 10.000-metersklubben var. Jeg trodde tross alt ikke at det skulle bli en så stor greie, forteller Natalia Davadi til Seher.no.

Men det var ikke bare flysex som var temaet i den noe kontroversielle FHM-saken. Davadi sa blant annet at hun liker porno - men bare når hun er alene, og bare hvis det er jentesex på filmen.

- Hva sa Stig når han så denne reportasjen, Natalia?

- Han sa bare "hmm... Natalia, nå har du kanskje sagt litt mye". Jeg tror han syntes det var kult, han ble i hvert fall ikke sinna, forteller hun.

LES OGSÅ: Stig: - Redd for hva folk vil si

- Fine bilder
"Sånn seksuelt? Jeg er i alle fall flink til å ta regi. Ting skal være på min måte. Og da ender jeg gjerne på alle fire".

Nok et spenstig utsagn fra den vakre Ungkaren-vinneren. Men ifølge Natalia, tok hun også denne gangen en mildt sagt hvit løgn.

- Det var også noe jeg bare sa, ja. Ting kommer som det kommer. Det som i hvert fall er sikkert er at denne saken ble veldig annerledes enn hva jeg trodde. Når man ser det på trykk, høres det jo ut som om jeg er kjempealvorlig når jeg sier det.

Til tross for de mange kontroversielle kommentarene, Natalia er fornøyd med resultatet. Spesielt bildene.

- Det er fine bilder, ja. Det ser jo ikke ut som om jeg er en glamourmodell eller noe. Men det vil jeg ikke bli heller, for å si det sånn. Bilder som dette er noe alle kan gjøre, og det er en jentes drøm å pryde forsiden av FHM. Da jeg ble spurt sa jeg klart ja, forteller hun.

- Har ikke vært utro
I det samme intervjuet gir Trondheim-jenta uttrykk for at hun synes det er rart at kjæresten hennes gjentatte ganger har blitt konfrontert med diverse utro-rykter - mens hun selv aldri blir spurt. Til Seher.no utdyper hun gjerne.

- Stadig har det dukket opp ting om at "Stig har gjort det, og Stig har gjort det". Derfor synes jeg det er rart at ingen spør meg, jeg er jo et menneske som kan gjøre mye galt jeg også. Akkurat det har nok samtidig frustrert Stig, forteller hun.

- Har du vært utro, Natalia?

- Nei, det har jeg ikke, sier Natalia Davadi til Seher.no.

Har du et kjendistips? Tips oss her!

LES OGSÅ: Stig: - Redd for hva folk vil si
LES OGSÅ: - La Stig og Natalia få fred