Camilla av Rosenborg:

Fant ny romanse etter to minutter på Tinder

Lykken smiler etter skilsmissen.

BEGGE SKILT: Tvillingsøstrene Camilla (t.v.) og Josephine av Rosenborg har begge vakt oppsikt i hjemlandet for å ha skilt seg, og deretter funnet lykken på ny. Nå er det imidlertid førstnevntes metode som skaper overskrifter i mediene. Foto: NTB Scanpix
BEGGE SKILT: Tvillingsøstrene Camilla (t.v.) og Josephine av Rosenborg har begge vakt oppsikt i hjemlandet for å ha skilt seg, og deretter funnet lykken på ny. Nå er det imidlertid førstnevntes metode som skaper overskrifter i mediene. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

I august i fjor ble det kjent at danske Camilla av Rosenborg (44) og den 20 år eldre direktøren Mikael Rosanes (65), skulle skilles etter 16 år som ektepar.

Saken fikk stor oppmerksomhet i hjemlandet, men overfor den danske avisa BT forklarte førstnevnte at bruddet ikke kom plutselig eller uforutsett på noen av partene.

- Vi besluttet å gå fra hverandre allerede i april. Vi har det fint begge to, selv om en skilsmisse alltid er tøft.

- Jobber som kokk

I et nytt intervju med danske Billed Bladet avslører 44-åringen, som også er oldebarnet til Kong Christian X, at hun har funnet kjærligheten på ny.

- Han heter Ivan Ottesen. Han er 47 år gammel og jobber som kokk, og vi har det veldig godt sammen, sier Camilla til bladet.

I likhet med mange andre, forsøkte 44-åringen å finne lykken via internett, der hun opprettet en profil på datingappen Tinder. I motsetning til de aller fleste, skal imidlertid den danske adelskvinnen ha truffet blink med det samme.

Etter bare to minutter matchet Camilla nemlig med Ottesen, og valgte dermed å stenge profilen sin dagen etter.

Paret valgte likevel å holde kontakten via andre plattformer, og er i dag kjærester.

- Aldersforskjell betyr noe

Ifølge BT var Camilla av Rosenborg og eksmannen sammen i over 25 år. Duoen møttes da de var henholdsvis 18 og 38 år gammel, og fikk i løpet av forholdet fire barn sammen.

Allerede før bruddet, innrømmet Camilla at forholdet hadde hatt sine opp- og nedturer.

- Vi har vært nære å gå fra hverandre mange ganger. Dette ekteskapet har hatt sine prøvelser. Folk som sier at aldersforskjell ikke betyr noe, lyver. Aldersforskjell betyr noe. Det er min konklusjon, sa hun i et større intervju med danske ALT.

Kort tid etter at skilsmissen ble gjort kjent, la de ut sin felles bolig for salg, et hus nord for København på om lag 500 kvadratmeter. Dette er fortsatt ikke solgt.

Camilla av Rosenborg er lenge blitt omtalt som komtesse i danske medier, men mistet offisielt denne tittelen da hun giftet seg Rosanes. Camillas tvillingsøster, Josephine av Rosenborg, har også skapt overskrifter for å ha skilt seg, og deretter funnet lykken på ny.

Deres far, Christian av Rosenborg, var også dronning Margrethes fetter. Han gikk bort i 2013.

LES OGSÅ: Prins Harry: - Jeg visste ikke hva som var galt med meg

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer