KIRSTEN GIFTEKNIV: Leonardo DiCaprio ville ikke at moren skulle være ensom og spleiset henne med en bekjent.  Foto: Fame Flynet
KIRSTEN GIFTEKNIV: Leonardo DiCaprio ville ikke at moren skulle være ensom og spleiset henne med en bekjent. Foto: Fame FlynetVis mer

Fant ny mann til mamma

Leonardo DiCaprio dro på dobbeldate med moren sin.

SEOGHØR.NO: Leonardo DiCaprio (38) er stadig omringet av supermodeller og har alltid en ny vakker dame ved sin side. Likevel ser det ikke ut til at kjekkasen har hell i kjærlighet. Forholdene til modeller som Gisele Bundchen, Bar Refaeli og Erin Heatherton har alle tatt slutt. 

Skuespilleren var mer heldig da han spleiset moren sin med en ny mann! På USAs nasjonaldag 4. juli var DiCaprio på en fest i Malibu sammen med moren Irmelin Indenbirken og kjæresten hennes David. 

Ifølge New York Post spurte en av gjestene hvordan David og Irmelin traff hverandre, og David avslørte at det var «Titanic»-stjernen som sto bak det første møtet.

- Han sa Leo og hans datter arrangerte en blind date for dem og de har vært sammen siden, sier en kilde til avisen.

Festen ble en dobbeldate for mor og sønn. Mens Irmelin hygget seg med David, danset Leonardo med sin nye flamme - undertøysmodellen Toni Garrn.  

Andre celebre gjester på nasjonaldagsfeiringen inkluderte Charlize Theron, Owen Wilson, Mel Gibson og Stacy Keibler. 

LES OGSÅ: Betalte 12 millioner for romreise med DiCaprio