IKKE LENGER SINGEL: NRKs fotball-VM-programleder Carina Olset (36) er blitt kjæreste med fotballspilleren Tor Øyvind Hovda (28). Her sammen i St. Petersburg tidligere i uka. Foto: Privat / NTB Scanpix
IKKE LENGER SINGEL: NRKs fotball-VM-programleder Carina Olset (36) er blitt kjæreste med fotballspilleren Tor Øyvind Hovda (28). Her sammen i St. Petersburg tidligere i uka. Foto: Privat / NTB Scanpix Vis mer

Carina Olset:

Fant ny kjæreste på Tinder

Carina Olset har funnet kjærligheten med fotballspiller.

Publisert

NRK-profil Carina Olset (36) sitter i programlederstolen når finalekampen i fotball-VM sparkes i gang om få timer. Den populære tv-profilen har ledet det norske folk gjennom diverse fotballkamper de siste ukene, med siste nytt fra det som skjer på gressmatta i Russland.

Også privat har Olset en hyggelig nyhet å melde. Det var i et portrettintervju med Se og Hør tidligere i sommer at 36-åringen fortalte om sin nye kjæreste, den tidligere eliteseriespilleren Tor Øyvind Hovda (28), for første gang.

- Han er selve lykken i livet, sa Olset i intervjuet.

Forelsket

Overfor NTB beskriver tv-profilen, som møtte Hovda på datingappen Tinder i vår, forelskelsen slik:

- Det satt like bra som scoringen til Pavard i åttedelsfinalen mot Argentina, det, forteller programlederen til nyhetsbyrået.

Tor Øyvind Hovda spiller for tiden spiller for Hønefoss i 2. divisjon, og til NTB forteller 36-åringen at hun, naturlig nok, har fulgt en rekke Hønefoss-kamper gjennom sesongen.

Tidligere i uken satt derimot begge på tribunen i St. Petersburg.

- Siden TV 2 hadde semifinalesendingene, sjekket jeg mulighetene for å reise til Russland i starten av mesterskapet. Tirsdagens kamp var perfekt, siden den var lett tilgjengelig i St. Petersburg og Tor Øyvind kunne ta fri etter mandagskampen mot Stabæks 2.-lag (3-3). En veldig fin fotballopplevelse for oss, selv om vi på forhånd hadde håpet på Brasil - Argentina, sier Olset.

VM-sendingene har som alltid gått knirkefritt for den fotballengasjerte nordlendingen, og Olset ser tilbake på et vellykket mesterskap.

- Og så blir absolutt alt bedre når man er forelsket, så for meg har sommeren 2018 vært livets aller, aller beste, forteller hun til NTB.

- Veldig trist

Fjorårets sommermåneder var derimot noe tyngre for den vanligvis så smørblide programlederen.

Det var i mai i fjor at Olset bekreftet at hun og kjæresten gjennom flere år, Jan Fredrik Bjørntvedt, hadde brutt forlovelsen. De gikk fra hverandre i 2016.

- Det er et ferskt brudd, og jeg er lei meg. Det er så klart veldig trist. Det var ikke et sjokkartet brudd, og vi ønsker begge å bevare det gode vennskapet. Jeg vil ikke si noe mer enn det, fortalte 36-åringen til VG den gang.

I samme intervju snakket NRK-profilen åpenhjertig om at hun, på tross av bruddet, fortsatt drømmer om barn.

Saken fortsetter under.

ÅPEN OM SYKDOMMEN: I et foredrag holdt for Landsforeningen mot fordøyelsessykdommer avslørte Carina Olset hva det kreves av henne å kombinere kronisk tarmsykdom med jobben som programleder på tv. Vis mer Vis mer Vis mer

- Jeg er helt sikker på at jeg blir mamma en dag. Helsemessige årsaker har gjort at det ikke har vært førsteprioritet frem til nå. Men jeg har en ro på at jeg vil få barn, enten biologisk eller adoptert, uttalte hun til avisen.

Kronisk sykdom

Olset har vært brutalt ærlig om sin kroniske sykdom, tarmsykdommen Ulcerøs kolitt, og hvordan denne har satt en midlertidig stopper for drømmen om å utvide familien.

- Virkeligheten med sykdommen er så brutal at den må fortelles for å kunne bli forstått. Jeg ville ikke pynte på sannheten, selv om vi skjønte at ærligheten kom til å koste, har hun tidligere sagt til Se og Hør.

Den sprudlende programlederen har blant annet, under et foredrag i samarbeid med Landsforeningen mot fordøyelsessykdommer (LMF), åpnet seg om da hun «gjorde i buksa» under en direktesending i april 2015.

I januar så det riktignok ut til at 36-åringen gikk bedre tider i møte, etter en undersøkelse på Lovisenberg sykehus.

Saken fortsetter under.

Den glade nyheten delte hun selv med følgerne sine på Instagram.

- I fem år har folkene på Lovisenberg tatt vare på meg. Månedlig, ukentlig, noen ganger daglig. I dag viste fecaltesten min 163. Etter fem år med verdier på flere tusen. Normalen er 180. Det betyr bare én ting: Her sitter jeg og er normal. Så normal man kan være, når man gråter av glede en mandag morgen, skrev hun, under et bilde av seg selv på sykehuset.

LES OGSÅ: Prinsessen åpner seg om sykdommen

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer