Fant ny kjæreste på nettet

- De kysset hverandre, og stemningen var elektrisk.

NY KJÆRESTE: News of the World melder at Kerry Katona har fått ny kjæreste. Foto: All Over Press
NY KJÆRESTE: News of the World melder at Kerry Katona har fått ny kjæreste. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Det er kun en måned siden Kerry Katona (29) ble singel, etter et forhold med snekkeren Adam Waldron (33), som hun først møtte over nettsamfunnet Facebook.

Men allerede nå har hun funnet lykken igjen. Søndagsavisen News of the World melder at Katona har blitt sammen med en kickbokser, akkurat som glamourmodellen Jordan gjorde.

Kerry har nemlig falt for muskelbunten Scott Gibson (29), etter at de begynte å snakke sammen på sjekkestedet Match.com på nettet.

Kickbokseren, som kjemper under tilnavnet «Too Hot», ble nokså overrasket da den tidligere sangstjernen sendte en rekke meldinger til ham under et falskt navn.

Da Katona imidlertid la til et bilde av seg selv, skrev 29-åringen tilbake: «De ligner litt på Kerry Katona!».

- Han er kjekk, muskuløs og en bra fyr. Kerry har tullet med at Jordans kjæreste, Alex Reid, ser ut som en gammel mann sammenlignet med Scott, sier en kilde til avisen.

Paret hadde sin aller første date for ti dager siden i en vinbar i Brighton. Katona lot et TV-team få tilme forberedelsene før daten. Siden den gang har de ifølge News of the World chattet og tekstet med hverandre hele tiden.

- Scott ser litt ut som en som kunne vært med i et boyband, til tross for at han er en boksemester, mens Alex Reid på 35 har en skjev nese og ser forslått ut. Kerry syntes det var brilliant at Scott ikke visste hvem hun var til å begynne med.

- Etter daten var hun helt i himmelen. Hun sa at de hadde kysset hverandre god natt, og stemningen var elektrisk.

En talsperson for Katona bekreftet at Kerry kjenner Scott, men at hun ikke er klar for et ordentlig forhold ennå.

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Singel etter heftig krangel

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer