Fant ny kjæreste på filmsettet

- Daniel Radcliffe synes det er på tide å offentliggjøre forholdet.

NYTT PAR: Den tidligere Harry Potter-stjernens nye utkårede er Erin Darke. De to spiller sammen i filmen «Kill Your Darlings». Foto: All Over Press
NYTT PAR: Den tidligere Harry Potter-stjernens nye utkårede er Erin Darke. De to spiller sammen i filmen «Kill Your Darlings». Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Den tidligere «Harry Potter»-stjernen Daniel Radcliffe (23) er i full gang med innspillingen av filmen «Kill Your Darlings», der han spiller den kontroversielle homofile dikteren Allen Ginsberg.

I filmen har han spilt inn noen hete scener med personer av samme kjønn. Nå har det også blitt hett med en av det motsatte kjønn.

The Sun skriver nemlig at Radcliffe har funnet kjærligheten på filmsettet.

Det er skuespilleren Erin Darke som skal være Radcliffe sin nye utkårede. Radcliffe brøt med ekskjæresten, Rosie Coker, i oktober. Da hadde paret vært sammen i to år. Det tok imidlertid ikke lang tid før Radcliffe fant lykken på ny.

- Daniel ble bergtatt av Erin på settet, men har vært forsiktig med å offentliggjøre noen ting. Nå synes han imidlertid det er på tide å offentliggjøre forholdet, sier en kilde til avisen.

Fredag kveld skal flere tilskuere ha sett det nye paret i hete omfavnelser på en fest.

- De var svært intime på festen. De kysset og Daniel strøk henne på beinet. Han er vanligvis ikke den typen person som gjør slikt offentlig, så det er definitivt noe spesielt på gang.

LES OGSÅ: - Det er vanskelig å elske meg
 

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer