Fant ny kjæreste etter «Rikingen»

«Charterfeber»-skjønnheten Camilla Fors har funnet kjærligheten på nytt.

IKKE LENGER SINGEL: Den vakre modellen Camilla Fors har funnet lykken igjen - denne gangen med en «veldig, veldig sjarmerende kar» som hun har kjent i mange år.  Foto: Privat
IKKE LENGER SINGEL: Den vakre modellen Camilla Fors har funnet lykken igjen - denne gangen med en «veldig, veldig sjarmerende kar» som hun har kjent i mange år. Foto: Privat Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Vakre Camilla Fors (20), kjent fra TV3-serien «Charterfeber» og VG-serien «Riktingen», er ikke lenger singel. Det bekrefter hun overfor Seher.no. Hun har nemlig funnet lykken med 28 år gamle André Luca Westerlund Bruvold.

- Den nye kjæresten min er veldig hyggelig, han er virkelig en kjernekar. Og tromsøværing slik som meg faktisk, så det er veldig trivelig, forteller hun til Seher.no.

Den unge skjønnheten har imidlertid ikke akkurat kastet seg ut i det nye forholdet. Hun og André Luca har nemlig kjent hverandre i hele syv år, kan hun røpe.
 
- Vi ble kjent gjennom felles venner og bekjente, og har alltid holdt kontakten. Han er en veldig, veldig sjarmerende kar, så da det ble snakk om å ta bekjentskapet ett steg videre var det et ganske enkelt valg, sier hun til Seher.no.

Den tidligere «Frøken Norge»-semifinalisten bor for tiden i Oslo, mens kjæresten bor i Tromsø. Dermed er det ikke snakk om at turtelduene skal flytte sammen med det første, men 20-åringen utelukker ikke fremtidig samboerskap fullstending.

- Vi får se hva fremtiden bringer. Kanskje jeg gjør tromsøværing av meg igjen? sier hun hemmelighetsfullt til Seher.no.

Men øverst på programmet til det ferske paret står imidlertid en romantisk ferietur. Allerede neste uke blir det sommerferie sammen for de nyforelskede.

- Vi reiser på en impulstur neste uke, sammen med den fire år gamle datteren hans. Vi tar det veldig på sparket, og har ikke bestemt oss for hvor vi skal reise ennå engang! Men det er sannsynlig at det blir en tur til utlandet, selv om vi nok holder oss i Skandinavia, forteller Camilla videre.

Den søte glamourmodellen har tidligere vært sammen med Lars Ole Johansen som ble kjent gjennom serien «Rikingen» på VGTV, men forholdet tok slutt tidligere i år.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Viste frem trusa i dette antrekket  

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer