I STOCKHOLM: Popstjernen har de siste dagene holdt konserter på Globen i Stockholm. Politiet slo til mens popstjernen sto på scenen. Foto: FameFlynet Sweden
I STOCKHOLM: Popstjernen har de siste dagene holdt konserter på Globen i Stockholm. Politiet slo til mens popstjernen sto på scenen. Foto: FameFlynet SwedenVis mer

Fant narkotika i Biebers turnébuss

Svensk politi med razzia mot superstjernen.

SEOGHØR.NO:   Popstjernen Justin Bieber (19) har de siste månedene vært på turné i Europa. Forrige uke var han i Norge, før turen gikk videre til Danmark og nå Sverige.

Så langt har turneen vært fylt av både opp og nedturer, og i går kom nok en skandale for den unge popstjernen

Politiet kjente lukt av marijuana i Justin Biebers turnébuss da den sto på utsiden av konsertarenaen i Stockholm. Rett før konserten i Globen onsdag kveld gjennomførte politiet en ransakelse av bussen. 

- En kollega luktet noe som minnet sterkt om marijuana. Som om man skulle ha røyket dette inne på bussen, sier Lars Bystrøm, informasjonsansvarlig hos Stockholmspolitiet til Aftonbladet.

- Man fant en mindre mengde med det vi mistenker er narkotika og en elpistol, fortsetter Bystrøm.

Politiet har så langt ingen mistenkte i saken og vet heller ikke med sikkerhet hvilket type narkotiskstoff det skal være snakk om.

- Vi har ingen mistanker mot noen konkrete personer for øyeblikket. Det var mange mennesker ombord på bussen. Funnet sendes til analyse.

Politiet har ingen stor tro på at de vil finne synderen, og har heller ikke gjennomført noen avhør.

- Man kan vel si at utsiktene for å finne den skyldige ikke er alt for gode, sier Bystrøm til Aftonbladet.

En kilde i produksjonen sier til Aftonbladet at det brøt ut panikk i Justin Biebers team når politiet gjorde beslaget. Politiet skal også ha oppgitt at de ville ha tilgang til Justin Biebers private området inne på konsertarenaen.

- Noen dansere løp rundt og skrek: «No weed!» og en annen i teamet skrek: «Shit! the stash», sier kilden.

Lars Bystrøm har derimot ingen informasjon som tilsier at politiet undersøkte flere steder enn i bussen.


Se video fra da Bieber var i Norge:LES OGSÅ:    Stakk fra regningen på luksusrestaurant