BLE ADOPTERT VEKK: - Det ble et rabalder, sier Kikki om da hun som liten jente fortalte faren om morens overnattingsgjest. Senere ble foreldrene skilt, og Kikki og hennes søster bortadoptert. Foto: Stella Pictures
BLE ADOPTERT VEKK: - Det ble et rabalder, sier Kikki om da hun som liten jente fortalte faren om morens overnattingsgjest. Senere ble foreldrene skilt, og Kikki og hennes søster bortadoptert. Foto: Stella PicturesVis mer

Fant naken mann i morens seng

- Hadde jeg ikke sagt det, hadde det kanskje aldri blitt skilsmisse, sier den svenske musikk-stjernen.

SEHER.NO: Den svenske artisten Kikki Danielsson (57) har i flere tiår vært en av Sveriges mest folkekjære artister,  og har også en stor tilhengerskare i Norge.

Men til den svenske avisen Expressen avslører Kikki at hun til tross for suksessen som voksen, fortsatt er preget fra minnene om at hun sammen med søsteren ble adoptert vekk som liten jente.

Kikki hevder hun i lang tid klandret seg selv for damaet som oppstod, da hennes hjemmeværende mor og faren - som jobbet i skogen i lange perioder om vinteren - skulle skilles.

En gang da faren kom hjem etter en periode i skogen, sa Kikki til ham: «Loj-Nisse var her, han sov i din seng, og hadde ikke bukser på seg».

- Det ble et rabalder. Hadde jeg ikke sagt det, hadde det kanskje aldri blitt skilsmisse, da hadde kanskje ikke jeg og Ros-Marie (Kikkis søster, red.anm) blitt adoptert bort, sier hun.

Danielsson hevder moren - som kun var 18 år da hun fikk Kikki - angret på bortadopteringen av barna i etterkant.

- Hun ble lurt til å skrive under adopsjonspapirene. Hun var lei for det og angret på det resten av sitt liv, sier hun til Expressen.

Bli fan av Seher.no på Facebook her!  

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Kikki Danielsson holdt på å bli kvalt av kjøttbit