SKANDALEKONGEN: Charlie Sheen, her avbildet i New York for noen dager siden, klikket fullstendig på sitt hotellrom natt til tirsdag.  Foto: All Over Press
SKANDALEKONGEN: Charlie Sheen, her avbildet i New York for noen dager siden, klikket fullstendig på sitt hotellrom natt til tirsdag. Foto: All Over Press Vis mer

- Fant naken dame skrikende innelåst i Sheens skap

Charlie Sheen tok med prostituert på date med ekskona. Etter Sheen kollapset seinere på kvelden ble hun funnet i et skap.

Publisert
SEHER.NO: Filmstjernerebellen Charlie Sheen (45) er i trøbbel igjen, etter at han i morgentimene tirsdag ble funnet kollapset i sin suite på Plaza Hotel i New York. Sheen ble seinere kjørt på sykehuset der han fikk selskap av ekskona Denise Richards (39). Historiene om skandalen blir bare villere og villere.

Tidligere på kvelden skal en tydelig ruspåvirket Sheen ha spist på restauranten Daniel, sammen med ekskona. Til daten skal Sheen ha hatt med seg en prostituert, ifølge Radaronline.com.

- Charlie og hans date og gikk på toalettet sammen, og ble der lenge. Man trenger ikke være detektiv for å skjønne hva som skjedde der inne, sier et øyenvitne til Life & Style.


Sheen skal ha påkalt de andre gjestenes oppmerksomhet ikke bare for kjendisstatusen sin.

- Charlie oppførte seg bøllete fra starten av, og det virket som han hadde drukket før han kom, sier en kilde til Radaronline.com. Sheen skal også ha vært svært pågående på sin prostituerte date, foran ekskona Denise Richards, som han har to barn sammen med.

I 2-tiden på natta ringte hotellet til politiet da de skal ha funnet «Two and a Half Men»-stjernen full og naken på et rasert hotellrom, der både lysekroner, bord og stoler var ramponert.

Ifølge Life & Styles kilder skal politiet ha funnet den prostituerte kvinnen skrikende inne i et skap på hotellrommet, mens Sheen lå utslått på sengen.

- Hun fryktet for livet og var naken, sier en kilde til magasinet.

Denise Richards skal ha bodd i et naborom til Sheen sammen med parets to døtre, Lola og Sam, ifølge New York Post. Avisen skriver også at Sheen skal ha blitt rasende da han fant ut at han manglet lommeboka og mobiltelefonen sin, og at det skal ha vært bakgrunnen for det raserte hotellrommet.

Mens kilder flere aviser har snakket med hevder Sheen havnet på sykehuset for alkoholforgiftning og en psykisk evaluering, hevder Sheen egen talsperson at han fikk en «allergisk reaksjon».
Denise Richards, som ble med Sheen til sykehuset, ønsker ikke å si hva hun så.

- Jeg hjalp ham til sykehuset, er alt hun vil bekrefte ifølge People.

Etter en dag på sykehus ble Sheen skrevet ut. Venner av stjernen sier til TMZ at 45-åringen ikke kommer til å legge seg inn på rehab nok en gang etter hendelsen. Isteden skal han fokusere på en liten filmrolle han gjør for en venn, før han i neste uke er tilbake på innspillingen av suksesserien «Two and a Half Men».

Bli fan av Seher.no på Facebook her.

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.
 
LES OGSÅ: - Jeg er forferdet over dommenVi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer