Fant lykken med ti år yngre popstjerne

Nysingle Cheryl Fernandez-Versini skal ha innledet et hemmelig forhold med «One Direction»-medlemmet Liam Payne.

NYTT STJERNEPAR: Den britiske artisten Cheryl skal ha funnet lykken med 22 år gamle Liam.  Foto: NTB scanpix
NYTT STJERNEPAR: Den britiske artisten Cheryl skal ha funnet lykken med 22 år gamle Liam. Foto: NTB scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Det er kun halvannen måned siden det ble kjent at popstjernen Cheryl Fernandez-Versini (32) skal skilles fra franskmannen Jean-Bernard (35).

Nå hevder nettavisen The Sun at de har kilder som sier at skjønnheten har falt pladask for den ti år yngre artisten Liam Payne (22) fra musikkgruppen «One Direction».

Ifølge kildene skal romansen mellom de to stjernene ha startet i desember - rett etter bruddet mellom Cheryl og ektemannen. 

Møttes for fem år siden

Den stormforelskede 22-åringen skal også ha tatovert en stor tatovering av en rose på hånda si, en lignende Cheryl i 2013 tatoverte nederst på ryggen og rumpa. Payne skal ha besøkt tatoveringsstudioet forrige måned. 

- Liam og Cheryl er i et forhold. Det var uventet, men de gjør hverandre ekstremt lykkelige, sier kilden til The Sun. 

Saken fortsetter under bildet. 

LIK TATOVERING: Liam Payne skal ha tatt en rosetatovering - svært lignende Cheryls tatovering.  Foto: Xposure
LIK TATOVERING: Liam Payne skal ha tatt en rosetatovering - svært lignende Cheryls tatovering. Foto: Xposure Vis mer

Turtelduene møtte hverandre for første gang for fem år siden, da unge Liam dukket opp på audition for talentprogrammet «X Factor», der hun var dommer. 

- Cheryl har åpenbart kjent Liam i flere år. De har alltid kommet godt overens og de deler mange av de samme interessene. Det var imidlertid ingen romantikk mellom dem før for noen måneder siden, hevder kilden. 

Verken Cheryl eller Liam har foreløpig kommentert ryktene. 

Saken fortsetter under bildet. 

POPULÆRE GUTTER: Liam er medlem i den populære gruppen One Direction. Fra venstre: Liam Payne, Louis Tomlinson, Niall Horan og Harry Styles.  Foto: Afp
POPULÆRE GUTTER: Liam er medlem i den populære gruppen One Direction. Fra venstre: Liam Payne, Louis Tomlinson, Niall Horan og Harry Styles. Foto: Afp Vis mer

Skilles fra ektemannen

«Girls Aloud»-skjønnheten skal ifølge nettavisen Express ha flyttet fra Jean-Bernard, som hun var gift med i 18 måneder, flere måneder før bruddet, men de skal ha klart å beholde et nært vennskap. 

- Cheryl innså at hun hadde giftet seg for fort etter en stormende forelskelse. Over tid ble det tydelig for dem at de er svært forskjellige, har en kilde fortalt.

Eksparet giftet seg i all hemmelighet juli i 2014. Bryllupet fant sted på stranden Macaroni på øya Mustique i Karibien foran kun fire vitner.

Hun har også tidligere vært gift med den britiske fotballstjernen Ashley Cole (35) fra 2006 til 2010. 

«One Direction»-stjernen har på sin side vært sammen med Danielle Peazer og hadde en kort flørt med artist Leona Lewis (30). 

SKILLES: Cheryl og ektemannen Jean-Bernard har kun vært gift i 18 måneder, men gjennomgår nå en skilsmisseprosess.  Foto: Splash News
SKILLES: Cheryl og ektemannen Jean-Bernard har kun vært gift i 18 måneder, men gjennomgår nå en skilsmisseprosess. Foto: Splash News Vis mer

LES OGSÅ: - Jeg hater ham ikke

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer