FORELSKET: - Thomas driver med mye av det samme som meg. Da jeg vant "Mr. Gay Norway", var det han som hadde pride-låta under "Skeive dager". Det var da jeg fikk et øye til han, sier Kai Thomas Ryen Larsen om sin nye kjæreste. Foto: Anders Myhren/Seher.no
FORELSKET: - Thomas driver med mye av det samme som meg. Da jeg vant "Mr. Gay Norway", var det han som hadde pride-låta under "Skeive dager". Det var da jeg fikk et øye til han, sier Kai Thomas Ryen Larsen om sin nye kjæreste. Foto: Anders Myhren/Seher.noVis mer

Fant lykken med Thomas

- Hvis jeg må gråte, vet jeg at jeg har hans støtte, sier "Grease"-Kai Thomas om sin nye kjæreste.

SEHER.NO: Onsdag er det klart for den store "Grease"-finalen på Christiania Teater i Oslo, med en vinnersugen Kai Thomas Ryen Larsen (21) i en av hovedrollene.

Men det er ikke bare på scenen at den humørfylte mossingen har mye å stri med for tiden. Også på hjemmebane har det skjedd ting de siste ukene. 1. november ble han nemlig - offisielt sett - kjæreste med musiker Thomas Anholt.

- Ja, vi er forelsket, jubler paret når Seher.no møter dem på Grand Hotel i Oslo.

Se videointervjuet med Kai Thomas og Thomas nederst i saken!

Det var da Kai Thomas vant Mr. Gay Norway 2008 at "Grease"-finalisten la merke til musikeren som skulle vise seg å bli hans kommende partner.

- Thomas driver med mye av det samme som meg. Da jeg vant "Mr. Gay Norway", var det han som hadde pride-låta under "Skeive dager". Det var da jeg fikk et øye til han, sier Kai Thomas, som samtidig innrømmer at det var ham selv som tok initiativet til den hete flørten.

- Jeg får det jeg vil ha da vet du. Nå skal jeg ta rollen i "Grease også, så er det i boks, gliser han.

Thomas Anholt - alias Tom Stereo - ga i sommer ut singelen "Now or Never". I slutten av desember kommer hans neste singel. Men i øyeblikket er det kjærestens prestasjoner i "Grease" som får mest oppmerksomhet fra den kanten.

- Jeg blir nervøs før jeg går inn i salen. Men Kai Thomas, du ser jo ikke nervøs ut i det hele tatt, du, sier han.

- Jeg er veldig nervøs, men jeg har jo ham i salen. Og hvis jeg må gråte, vet jeg at jeg har hans støtte, fortsetter kjæresten.

- Får dere tid til hverandre midt oppe i alt "Grease"-styret?

- Vi prøver å spise og slappe av innimellom. Vi prøver å få tid til hverandre, og man har tross alt tid til det man har lyst til, forteller de til Seher.no.

"Grease"-finalen ser du på TVNorge onsdag klokka 20.00.

Har du et tips om "Grease"-finalistene eller andre kjendistips? Tips oss her!

LES OGSÅ: Full dommersplid i "Grease"

Se videointervjuet med Kai Thomas og Thomas her:[obj:media:7036]