Mari Haugersveen:

Fant lykken med syv år yngre artist

- Alderen har overhodet ingenting å si.

LYKKELIG: Singeltilværelsen ble kort for Mari Haugersveen. Foto: NTB Scanpix
LYKKELIG: Singeltilværelsen ble kort for Mari Haugersveen. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

(Se og hør): I midten av august avslørte Mari Haugersveen (35), kjent fra TV 2-serien «Tigerstaden», at hun og kjæresten Michael Christophersen hadde gått hver til sitt etter fem år.

- Ja, det er slutt mellom oss, og jeg er på utkikk etter et nytt sted å bo, men det har gått udramatisk for seg, bekreftet hun til Se og hør.

Duoen har sønnen Henry (2) sammen.

Nå, to måneder senere, smiler lykken igjen til TV-profilen.

Saken fortsetter under bildet.

KJÆRLIGHETEN TOK SLUTT: Mari Haugersveen og Michael Christophersen ble kjærester i 2012 og har en sønn sønn sammen. I sommer tok forholdet slutt. Foto: Se og Hør
KJÆRLIGHETEN TOK SLUTT: Mari Haugersveen og Michael Christophersen ble kjærester i 2012 og har en sønn sønn sammen. I sommer tok forholdet slutt. Foto: Se og Hør Vis mer

- Alderen hans var lenge en flaskehals for meg

Mari har nemlig blitt kjæreste med den syv år yngre artisten Andreas Garmark (28).

- Det er ganske nytt. Vi har vel vært sammen et par måneder, forteller den søte 35-åringen til Se og hør.

Paret har kjent hverandre i lengre tid og har tidligere truffet hverandre på ulike kjendisfester.

FORELSKET: Her får Mari et kyss på kinnet av sin nye kjæreste Andreas. Foto: Privat
FORELSKET: Her får Mari et kyss på kinnet av sin nye kjæreste Andreas. Foto: Privat Vis mer

- Vi tok opp igjen kontakten etter at jeg ble singel. Vi ble først gode venner, og så utviklet det seg derfra. Jeg har jo barn og kom nylig ut av et annet forhold, så vi tar det veldig rolig. Men vi koser oss masse sammen, deler hun.

Andreas Garmark går under artistnavnet «6Am» og spilte i fjor både på Se og hørs Kjendisgalla og VG-lista, ifølge Haugersveen.

- Han er veldig snill, og veldig, veldig morsom. Og så er han jo kjempe flink til å synge, skryter hun.

Saken fortsetter under bildet.

KOLLEGER: Mari Haugersveen har tidligere jobbet som stylist for programleder Triana Iglesias under innspillingen av realityserien «Paradise Hotel». Foto: Sølve Hindhamar, Seoghør.no
KOLLEGER: Mari Haugersveen har tidligere jobbet som stylist for programleder Triana Iglesias under innspillingen av realityserien «Paradise Hotel». Foto: Sølve Hindhamar, Seoghør.no Vis mer

Videre forteller Mari at hun i starten slet med aldersforskjellen på syv år.

- Han er mye yngre enn meg. Det var en lenge en flaskehals for meg, men ikke for ham. Jeg har hørt at det er ganske trendy nå. Bare se på Triana og Vendela, ler hun.

- I starten var jeg bare opphengt i tallet. Det virket litt skummelt, men alderen har overhodet ingenting å si. Utenom at jeg har barn, så er vi veldig mentalt på samme sted.

Mari Haugersveen ble først kjent som stylisten til Triana Iglesias (35) i «Paradise Hotel».

Hun er også kjent fra realityserien «Petter elsker Mari», som handlet om hennes liv med hennes ekskjæresten Petter Pilgaard.

Sammen med Linni Meister (31), Carina Dahl (32) og Therese Haugsnes, var hun også en av profilene i realityserien «Tigerstaden».

TV-PROFILER: Anette-Marie Antonsen, Linni Meister, Carina Dahl og Mari Haugersveen fra TV-serien «Tigerstaden» sammen på fest i 2013. Foto: Sølve Hindhamar, Seoghør.no.
TV-PROFILER: Anette-Marie Antonsen, Linni Meister, Carina Dahl og Mari Haugersveen fra TV-serien «Tigerstaden» sammen på fest i 2013. Foto: Sølve Hindhamar, Seoghør.no. Vis mer

LES OGSÅ: Hanneli og kjæresten blir samboere

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer